VAD MYCKET SVAMP!!! De längst fram är kantareller, det ser jag. Men vad är de andra? Trattkantareller? Jag måste också bege mig ut och leta svamp tror jag... det där såg ju bara för mumma ut. Har du några bra recept på svamp-mat? Blogga om det? Kramelikram!
Anu: Japp... det är trattisar. Trattisar brukar jag för det mesta bara ha i såser och stuvningar.... och de måste vara torkade och krossade till små bitar, då de är tämligen sega. Fast smaken är ju exakt som kantareller.
Ett varningens finger bör dock resas. ÄT INTE FÖR MYCKET! Trattisar är oerhört gasframkallande.
3 Kommentarer:
Shit pommes fritt är allt jag kan säga! Ingen dålig skörd.:-D
/ Linda
VAD MYCKET SVAMP!!!
De längst fram är kantareller, det ser jag. Men vad är de andra? Trattkantareller?
Jag måste också bege mig ut och leta svamp tror jag... det där såg ju bara för mumma ut. Har du några bra recept på svamp-mat? Blogga om det?
Kramelikram!
Linda: Det vara bara EN svampplockningsdag!
Anu: Japp... det är trattisar. Trattisar brukar jag för det mesta bara ha i såser och stuvningar.... och de måste vara torkade och krossade till små bitar, då de är tämligen sega. Fast smaken är ju exakt som kantareller.
Ett varningens finger bör dock resas. ÄT INTE FÖR MYCKET! Trattisar är oerhört gasframkallande.
Skicka en kommentar
<< Tillbaka