.

Mamselamsen

onsdag, augusti 20, 2008

Hu så hemskt!

Det sprids dolda och kristna budskap vid "Herr Gårmanskyltarna". Under alla år har vi varit utsatta för kristen propaganda.... och förmodligen inte begripit det.
Hand
Jag har inte mycket att tillägga mer än att jag pekar väl jag också då.
Hand2

Over and out/Mamselamsen

4 Kommentarer:

Blogger Meeri tycker...

Haha.. det lär glädja min pastor när jag påpekar det för honom! ;)

1:15 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag håller med dig om att visa "fula fingret". Företagssamhet skall vara neutral vad beträffar livssyn.

1:52 em  
Anonymous Anonym tycker...

Snygga naglar! :) Härlig röd glamourfärg. Hur får du dina naglar att hålla sig när de är så långa? Mina går bara av... eller, vilket är ännu mer irriterande, skivar sig! Tumnaglarna speciellt av någon underlig anledning.

6:17 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

meeri: Inte mitt finger va? :-)

Bergatorparen: Ska jag vara ärlig jag aldrig förknippat den där handen med religion... så därför struntar jag helt i det. Men så är jag inget större fan av religioner av någon sort. Vilket inte betyder att jag inte har någon tro.

Mia: Det handlar om nagellack... många lager! När jag gör manikyr, tar det två kvällar. Första kvällen två lager nagellack och ett lager topcoat. Andra kvällen ett lager nagellack och ett lager topcoat. Jag sprider ut det på två kvällar för att det ska hinna torka ordentligt.

En sådan "runda" brukar hålla i två veckor. Och mitt favoritnagelack sedan långt innan det fanns i Sverige, är Sally Hansen.. jag tror det finns på Kicks nu för tiden.

Jag lägger upp ett gigantiskt lager varje gång jag är i USA... där är nämligen Sally Hansen skitbilligt.

8:04 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka