.

Mamselamsen

torsdag, juli 31, 2008

Far ända in i pipsvängen.... jag är ensam hemma!

Scheeeeezus, vad skönt att Stephan har åkt iväg!

Låter för jäkligt... eller hur?

Men vi umgås dygnet runt... vi jobbar tillsammans.... vi diskuterar tillsammans... vi äter tillsammans... vi pratar skit om folk tillsammans.... vi städar tillsammans... vi "bissnissar" tillsammans... vi....... (och vi grälar nästan aldrig... vi har liksom inte riktigt förstått vad vi ska bråka om. Har kanske med åldern att göra?)

Det enda vi inte gör tillsammans är, sova. Ofta prisar vi all härlighet i världen, den dagen vi bestämde oss för att ha skilda sovrum och vi båda fick sova i lugn och ro.

Så det är jätteskönt att vara ifrån varandra en tid..... så vi hinner längta lite.

Men hur som helst, nu har han åkt till Gotland för Kubb-VM.... och det skrattar man inte åt, för de körde hårdträning igår... Gick så där. :-)
VM kubb
Här går jag och bara njuter över att "äga" hela lägenheten. Jag gör inget särskilt... bara strosar runt i en gigantisk storskjorta och dricker kaffe... pillar lite på de kläder jag ska packa imorgon, när jag drar norrut.

Nä, nu är det dags att klä på sig... på riktigt. Ska iväg till bibblan och byta ut mina CD-böcker. Måste ju ha en ny och blodig deckare i bilen imorgon.

Over and out/Mamselamsen, med både kattvakt och lägenhetsvakt.





Uppdaterad!
Har läst inlägget i efterhand och det var väldigt vad mycket blablablablablablablabla.... det blev. Men sån är jag. :-)