.

Mamselamsen

torsdag, juli 31, 2008

Jag hade inte tänkt att skriva något om det... men kan inte låta bli just nu.

"Alla" vet ju att Blondinbella var på semester och fick två fingrar uppstuckna i det kvinnligaste vi har.... och det uppstod blodvite.

Många har skrivit om det... ifrågasatt om det har hänt... "att hon får skylla sig själv"... att hon var för ung att åka utomlands utan föräldrar o.s.v.

Jag kan inte annat än ömka denna flicka... för hon är trots allt bara 17 år. Att hon äger två aktieboag och har en massa människor runt om sig som hjälper till.... hör inte hit. Bakom den glammiga bloggfasaden döljer sig trots allt en väldigt ung människa... i mina ögon ett ganska naivt barn. Man kan tycka vad man vill om hennes blogg... jag tycker inte att den är speciellt kul, men läser den för att jag är fullständigt fascinerad över att en blogg har kunnat bli så stor.

Men som jag skrivit förut.... i de bästa av världar ska människor kunna gå nakna på stan utan att bli antastade eller våldtagna.... och det skulle funka om det inte vore för en sak: alla människor är inte som de ska i huvudet... och det är de som "som stoppar upp fingrar på unga flickor".

När ungarna är utomlands, eller som Millan... bott utomlands.... lärde de sig väldigt snabbt att aldrig berätta att de var från Sverige. Myten om "svänska fliika" och den svenska synden är djupt rotad i vissa människors hjärnor. Ofta sa tjejerna att de var från Danmark eller Schweiz... och slapp en massa lystna blickar och närmanden.

Att Blondinbella var för ung som "ensam" åkte utomlands... jaja, det kan man tycka... men jag kan i samma andetag berätta att Jessica och Camilla var bara 16 resp. 18 när de ensamma åkte till Cypern. Fast de hade fått långa haranger av tjat intryckta i ryggraden innan de åkte. "Aldrig dricka anonyma drinkar, aldrig bli ensamma, aldrig bli fulla... aldrig lita på någon".

Jag kan inte annat än ömka Blondinbella, men hon lärde sig något... tyvärr den hårda vägen. Man ska kunna vara hur man vill, klä sig som man vill utan att bli sexuellt trakasserad.... dock finns det folk som inte har "alla alla hästar hemma". Det är dem vi måste skydda oss från.... och dessa galningar finns överallt.

Over and out/Mamselamsen, som gick i muskorta klänningar och lårhöga stövlar en gång i tiden.

Och ställde upp på nakenfoton.
Iskallt! retuscherad
:-)

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Du skriver precis det jag tänker!

Jag tycker att du är så förnuftig och gillar din rättframma stil. Dina flickor är lyckliga som har dig som mamma!

Kram
Inna som sitter och njuter av morgonfriden med kaffe och surfrunda (innan tonåringarna vaknar)

9:46 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Inna: Nja.... förnuftig... ibland kanske.

Och vad ungarna tycker... de gillar nog inte alltid mig och mina åsikte. :-)

9:54 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Ack så rätt du har Mamsan - du måste vara en gammal ande som har reinkarnerats flera gånger:-)

12:38 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

anonym: Förmodligen... för hade jag varit fullkomligt underbar hade jag uppnått Nirvana för länge sedan och sluppit att reinkarneras flera gånger. :-)

Men jag jobbar på det... lite grann.

1:32 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jaja, men du jobbar ju på att uppnå Nirvana och under tiden så får vi följa dej:-):-):-)

10:16 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Och när jag nått dit... poff... borta! :-)

10:37 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka