.

Mamselamsen

måndag, juni 30, 2008

Jag tror jag ska slå ihjäl en groda idag.

Vaknade i ottan av ett nasalt kväkande. Efter tio minuter satte det igång igen.... och efter tio minuter igen. Igen och igen och igen och igen! Till slut slet jag av mig sovmasken och gick upp och frågade Stephan vad fan det var. Då berättade han att tjejen som vi delar innegård med har köpte en sån där trädgårdsgroda som reagerar på när folk går förbi.... och sätter igång att kväka som en galning. (Fast i ärlighetens namn låter det mest som grymtningar)
Groda
Men, jag kommer nog inte att slå ihjäl den, för hon fixar och pyntar så galet mycket på sin del av innergården... och det har ju även vi glädje av när vi passerar ut och in. Vår del..... den är bara skittrist... med en ständigt fuktig bänk, rabatt med en tuja, nått grönt och en jättebalja med en "Paradisblomma". Inte så kul att pynta på vår del, eftersom den ligger i tjugofyratimmars skugga och består till hälften av av soptunnor och ett gäng uppradade cyklar.

Så... fortsätt du att grymta på, lilla groda. En vacker dag vaknar jag säkert och tror att jag befinner mig i tropikerna.

Psst.... vi har ställt ut en trädgårdstomte i en av hennes rabatter och inte ett ord har hon sagt. :-) Nu har vi ett nytt hyss på gång.... återkommer om det.

Over and out/Mamselamsen

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

ha´hahaqh lite kul er det ju ;) undrar vad det nesta blir *ler*
Monica

11:20 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Inte idag i alla fall. Blåser för mycket.

12:27 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka