.

Mamselamsen

onsdag, februari 06, 2008

Fallet från skrivbordet häromdagen.

Det resulterade i ömma skinkor.... men det har gått över.

Men!

Nu har det istället utvecklats till en alldeles fenomenalisk ischias! Kanon.... ont i rövva och ända ner i höger lilltå.

Så nu ägnas dagarna åt hängning, promenader och streching, för jag har bestämt att den där " Isch i asen" ska vara borta innan helgen.

Over and out/Mamselamsen, en klen rackare

10 Kommentarer:

Blogger Cicki tycker...

Har du en värmedyna eller kanske en vetekudde? Det brukar hjälpa bra mot det där isch-aset.

3:57 em  
Blogger Hilda tycker...

Hm. Bitter som jag tenderar vara idag så säger jag bara : HÅLL UT! DET GÅR ÖVER!.....nån gång....

7:54 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

cicki: Har inget sånt. Men jag tror/vet att rörelse och streching är det bästa. Jag gör det... det går inte fort, men jag gör det och det verkar redan bättre.

Hilda din lilla muntergök! Har jag bestämt att det ska vara borta tills fredag, så är den borta. Vi, Stephan och jag lärde oss hur man hanterar ryggar (jag var nämligen en sån som fick ryggskott var 6:e vecka och Stephan gick med ischias i månader)när vi genom ren och skär tur, hittade en fantastisk massör i Kalmar. Vi gick till honom regelbndet under ett år. Först en gång i veckan, sen var fjortonde dag och därefter en gång i månaden. Han masserade och knådade, men det bästa av allt var de råd vi fick med oss hem. Vad vi skulle göra ett par gånger om dagen. Och tänk, vi har inte haft problem med våra ryggar sen dess.

Att jag fått ischias nu, beror ju bara på smällen mot mitt akterkastell... men den ska snart vara borta.

/Mamselamsen

8:10 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Och det är 6 år sedan jag hade ryggskott senast.

/Mamselamsen

8:12 em  
Blogger Cicki tycker...

Jag tänkte nog närmast på kombinationen värme och streching. Jag hoppas att du slipper skiten snart för det är inte roligt att ha ont.

8:44 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Cicki: Ahaaaa..... fattade inte jag! :-)

/Mamselamsen

9:46 em  
Blogger Hilda tycker...

Underbart! Det känns som att det är något vi alla borde lära oss av. Massage vore nåt! Jag vet att till helgen är den borta. Nu är jag glad igen! /Muntergöken!

10:22 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag är Chris Daughtrys i särklass största fan sedan han tävlade i American Idol, så du kan nog förstå att jag älskar hans "Over You".
MEN. Din dotters version, jösses!
Chris borde få höra den!

Snälla, skriv något om vad som händer med hennes karriär, det känns som något stort är på gång, berätta, för i helvete! :)

6:00 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Anonym: Ok... jag gör ett undantag och svarar på en anonym kommentar. Japp Chris Daughtrys musik är underbar... tack o lov att han inte vann American Idol utan fick gå sin egen väg.

Det som händer med Millan.... det har jag nu lämnat över till henne att skriva om. Det är väldigt mycket som jag nu för tiden har slutat att skriva om... så tyvärr.... Du får fråga henne själv. :-)

8:30 fm  
Blogger LipglossHeaven tycker...

Hej anonyme kommentarslamnare!!
=)

Tack sa jattemycket for de fina orden.
Min karriar gar framat. =) Jag vantar just nu pa min skiva som haller pa att mixas i USA. Forhoppningsvis kommer den till Sverige snart och da smaller det!! *skrattar* Eller...ett liiitet band ialla fall!!

Manga Kramar,
Camilla

12:20 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka