.

Mamselamsen

fredag, maj 25, 2007

Jag sträckläste Tilleboken.

Allt det där där sorgliga kom tillbaka och jag hade nästan glömt vilka starka, kärleksfulla och klarsynta föräldar han har/hade mitt i allt det svåra.
Tilleboken
Så ser Ni boken ute i affärena...köp den! Orkar Ni inte läsa den... köp den ändå och ställ den i bokhyllan så länge. Överskottet går ju till fonden "Tille-Lille"!

Och som vanligt.... för att ragga ännu mer pengar till välgörenhetsfonden... klicka på den här bilden. Millan kommer ju hem snart och ska överlämna sin del.
Beställ Better Place - Tille's Song
Klicka på bilden för beställning.


Ja, jag vet att jag är tjatig..... men alla brinner vi för något och i mitt fall är det att på olika sätt få bidra till forskningen på Epidermolysis bullosa.

Annars..... tja, dagen började med att klockan inte ringde.... som vanligt. Fasen! Men jag stressar inte.... hinner ändå det som står högst upp på prioriteringslisan. Handla och powergå! För jag kan ju inte begära att Jessica och Karl .... och framför allt inte Karl som springer Stockholm maraton om lite drygt en vecka, bara ska äta vårt grönfoder.

Fast om jag ska vara riktigt ärlig, blev det inte bara grönfoder igår. Efter att ha hängt, slängt och flängt runt under "sanering" av lägenheten, kände vi oss så vansinnigt duktiga så vi drog bort till gamla "Mamsans" och köpte en så här.
Smörgåstårta liten
Smörgåstårta för fyra personer! Och om jag inte såg helt fel här på morgonen, så står det ett tomt uppläggningsfat på diskbänken. Jag tror min make tog sig en och annan "nattamacka". :-D

Jag är väldigt glad att Jessica och Karl inte flyger hit idag... för hade de gjort det, hade de inte kommit fram. :-) Ibland är bil ett bra alternativ.

Over and out/Mamselamsen.

3 Kommentarer:

Blogger Vonkis tycker...

Där sa du ju ett sant ord. Jag kan ju vänta med att läsa den... Vill samtidigt passa på att rekomendera Marcus Birros "Svarta vykort - en bok om tröst".

6:53 em  
Blogger LipglossHeaven tycker...

Men va faaan!!! Hur lange ska den har strejken halla pa? Jag flyger ju SAS fran Chicago...

10:19 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Camilla: Jag vet faktiskt inte.

5:43 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka