.

Mamselamsen

måndag, april 02, 2007

Läser som vanligt olika tidningar innan jag tar tag i mig själv.

I DN läser jag att kokainanvändandet sprider sig bland yngre. Jag blir så ledsen, så ledsen när jag ser hur många i och med det, kommer att förstöra sina liv innan det ens har börjat.

Men jag är egentligen inte särskilt förvånad. Det skrivs ju överallt om alla dessa kändisar, som många unga har som förebilder. De verkar använda denna drog som en annan drar in frisk luft genom näsan. "Alla" runt Stureplan snortar och likt förbannat är de alltid lika tjusiga, framgångsrika på tabloidernas bilder. Det tror väl tusan att en del ungdomar försöker likna dem till varje pris.

Bedrövligt!

Jag anser att de som är välkända har ett extra stort ansvar över hur de beter sig, då halva Sverige består av unga "wannabis" som kan gå ganska långt för att uppnå sina mål... de gör som du gör!

Ibland tror jag att det egentligen är dödstrist på de kändistäta ställena runt Stureplan, eftersom det har hittas spår av kokain på så många toaletter. Det verkar krävas tunga droger för att ha kul där. Och hur kul är det på en skala?

Over and out/Mamselamsen, gammal käring från bystan, som en gång i tiden var i "svängen"... men växte upp.

2 Kommentarer:

Blogger Vonkis tycker...

En väldigt vanlig kommentar fràn sàna däringa kändisar är att de inte ser sig själva som förebilder eller inte vill vara nàgon förebild. Vad har det med saken att göra? Är man en förebild sà är man!

7:39 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Javisst.... så fort man är känd, är man alltid någons förebild.

9:01 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka