.

Mamselamsen

lördag, april 14, 2007

Jag kanske skulle ta och börja packa nu.

Och fundera på vad jag ska ha på mig för reskläder.... för det jag sätter på mig imorgon kväll, tas inte av förrän efter två dagar. Jag vet i allafall vad jag inte ska ha på mig.
Magtryckaren!!!

Detta hände förra året på CDG-flygplatsen i Paris.

"Sen gick det även bra om man bortser från att jag tjöt varje gång jag gick igenom "security". De scannade mig uppifrån och ner, säkert tio gånger och tittade på mig, som om jag var den värsta sortens terrorist. Men jag kan minsann ge Er ett gott råd, när/om Ni ska ut och flyga. Bär ALDRIG body med stålvajrar runt om midjan... de tjuter så förskräckligt... och det blir gräsligt pinsamt nar man inför en massa bistra säkerhetsvakter, ska visa och förklara, med tröjan uppdragen till armnhålorna varför man har en massa järnskrot runt diafragma, bara för att se smalare ut."

Denna gången äntrar jag resan gó, mjuk och rund om magen.

Over and out/Mamselamsen, förberedd.

3 Kommentarer:

Blogger Anna tycker...

Trevlig resa!

6:03 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Tack!

6:12 em  
Anonymous Anonym tycker...

Haha, låter som mig. Tvingades dra av mig tröjan för spanskatullen för att jag hade en bh med en metall del mellan bröstkuporna. Rätt ung som jag var, under 18, med förde det en smärre färgförändring :) Men jag överlevde, pinsamt tyckte även tullmännen att det var, faktist.

3:26 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka