.

Mamselamsen

torsdag, mars 01, 2007

Vart är det på väg?

Virus genom bloggar!

Alltså.... nojjig är jag innan. Hur ska det inte bli nu? En surfdator och en dator där jag bara går in på mina säkra sidor?

Jag tror jag kom på för en liten stund sedan varför jag inte får så många spammeddelanden i bloggen. Igårkväll råkade jag av misstag öppna ett spammail och som ett brev på posten hade jag en kommentar från dem på bloggen idag. Kan det ha samband?

Sen en fråga till. Vad är det som gör att jag får mail på kommentarer från vissa bloggar. Inte bara min egen kommentar, utan allas kommentarer. Igår skrev jag hos Mickey J Barczyk och sen bara vällde det in mail från hans blogg. Mycket irriterande... så hos den snygga och populära bloggaren skriver jag aldrig mer! ;-) Sorry!

Alltså... var fan är vi på väg? Skulle jag släppa loss alla svarta demoner som förmodligen dansar tango i huvudet, skulle jag gå omkring och vara skräckslagen över allt. Alla vill komma åt mig.... hemma... ute... på Internet... posten... TV... radio... mobiltelefonen.

Jag ska nog ta en diskussion med Stephan och höra efter om vi inte skulle ta och flytta ut till en jordhåla i skogen och leva på kottar och kärlek.

Over and out/Mamselamsen, desillusionerad

Uppdaterad.
Näää... inte en till!
Kommentar
Klicka för större bild.
Sluta omedelbart att kommentera hos Mickey!!!! :-)

4 Kommentarer:

Blogger Humlan tycker...

Det låter VÄLDIGT mysko att du skulle få mail med kommentarer från en annans blogg.. jag ska nog inte gå in och läsa där idag!

Såg också det där om virus i bloggar, skrämmande!

10:24 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Det finns en bock i hans kommentarsfält som du skulle ha tagit bort:

"Notify me of followup comments via e-mail"

10:50 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Humlan: Förklaringen har vi här nedanför.

Sanna: Vilken tur att du skrev detta, så jag kan fortsätta att besöka honom.

10:56 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Ojdå, detta inlägg missade jag att läsa.

Du får mailet då du hade just rutan "Notify me of followup comments via e-mail" ikryssad. Detta gör att du får mail varje gång någon kommenterar blogginlägget.

Sådan funktion är bra om man vill hålla sig uppdaterad kring eventuellt någon debatt.

Om du öppnar mailet som du fick (som du har en bild på) så finns där en länk som du klickar på för att avsluta prenumerationen.

Det räcker med att bara klicka på den och sen trycka på "OK" på sidan som du får upp. Din e-postadress och tråden du prenumererar på är redan ifylld.

Får du inte rätt på det så maila mig så tar jag bort dig manuellt. Men helst ska du ju lära dig att hantera sådant själv :)

Btw, tack för att du tycker att jag är snygg. De flesta kvinnor tycker att jag ser gullig ut. Som en vovve.

5:18 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka