.

Mamselamsen

fredag, februari 16, 2007

Inte så lätt som det låter.

Jag ska ju laga fylld kycklingfilé ... låter skitgott ju.

Så läser man i receptet "banka ut filéerna i en plastpåse, så det inte skvätter". As-kalas... om påsfan inte spricker.
Banka kyckling liten
Sen är det bara att fylla på med skinka och trattisar... rulla ihop och fästa med en tandpetare. Vá fan.... när jag hade satt i en tandpetare, började de läcka någon annanstans.... en pinne till.... och en till. Så just nu ser mitt "skapande" ut som värsta plockepinnet i stekpannan.
Trattfylld kyckling liten
Jag tror jag måste ha ett glas rödtjut nu.

Over and out/Mamselamsen, som pillar på "handväskan"

10 Kommentarer:

Blogger Humlan tycker...

Igelkottar i stekpannan?

Känner igen problemet med att få tandpetare att fästa och räcka till, lättare skrivet än gjort..

5:33 em  
Blogger SixesAndSevens tycker...

Hmm... borde inte denna bild vara i din andra blogg?

5:44 em  
Anonymous Anonym tycker...

Tack för kvällens största skratt hittills, är fortfarande tårögd! Själv blir det en liten wiskey när jag bloggat klart. Det tar ju sån tid!
Hoppas igelkottarna smakade gott!
Ha en trevlig kväll

7:07 em  
Anonymous Anonym tycker...

Hihihi... vet du att man kan ta spaghetti istället för tandpetare i rulader. Prova på kycklingen har jag inte men kanske nästa gång?

7:34 em  
Blogger Gagga tycker...

Ser att fler än jag associerat till igelkott; "Hedgehog a´la Mamselamsen" tänkte jag när jag fick se din anrättning :D

8:46 em  
Anonymous Anonym tycker...

Men ... inte en plastpåse. Ta bakplåtspapper och en stekpanna...funkar jättebra. Funkar ännu bättre om man ber någon annan göra det. Här hemma är sonen specialisten.

9:34 em  
Blogger PGW tycker...

Men vänta här nu, fick inte se någon bild på de färdiga igelkottarna? Eller hamnade de på andra bloggen ..?

9:38 em  
Anonymous Anonym tycker...

När jag bodde en kort tid i Italien, kunde jag köpa redan utbankade kycklig bröst i affär. Synd att du inte had fått tag på dem!"Morskan"

10:42 em  
Anonymous Anonym tycker...

Men

Vänta nu

Följde du ett recept!!!

Hela min världsbild håller just nu på att rasa ihop...

11:01 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Vonkis: Fast jag hade specialsås till.

1:22 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka