postad av Vi på Kantarellen klockan 9:08 em
Japp... och lite "smälta" pepparkakor. :-)
Mums! Det är mina bästa, tjocka pepparkakor med smör. Eller ännu hellre, gorgonzola....Btw, blev Du nöjd?
Jag skulle också rekommendera någon form av mögelost mellan pepparkakorna, gärna till glöggen :)MUMS!
FjortoN pepparkakor!! hos min mormor får man bara ta två.... (med smör mellan)
säker på att du inte är skåning innerst inne?kanske gått från ister till smör?
Batbut och Lindalotta: Asch, jag hade inte det hemma.Josephine: Och det var bara EN av högarna som jag bredde. :-)Schmut: Min pappa är skåning!
Smör på pepparkakor har jag då aldrig provat. Värt ett försök.
Skicka en kommentar
<< Tillbaka
7 Kommentarer:
Japp... och lite "smälta" pepparkakor. :-)
Mums! Det är mina bästa, tjocka pepparkakor med smör. Eller ännu hellre, gorgonzola....Btw, blev Du nöjd?
Jag skulle också rekommendera någon form av mögelost mellan pepparkakorna, gärna till glöggen :)
MUMS!
FjortoN pepparkakor!! hos min mormor får man bara ta två.... (med smör mellan)
säker på att du inte är skåning innerst inne?
kanske gått från ister till smör?
Batbut och Lindalotta: Asch, jag hade inte det hemma.
Josephine: Och det var bara EN av högarna som jag bredde. :-)
Schmut: Min pappa är skåning!
Smör på pepparkakor har jag då aldrig provat. Värt ett försök.
Skicka en kommentar
<< Tillbaka