.

Mamselamsen

onsdag, november 22, 2006

Me-myself och mina pepparkakor med smör.

Pepparkakor. liten
Jösses, så gott att doppa i kaffet. Och när man sen druckit upp kaffet, är det en underbar sörja kvar på botten som man slevar upp med sked. :-)

Over and out/Mamselamsen, mätt

7 Kommentarer:

Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Japp... och lite "smälta" pepparkakor. :-)

9:29 em  
Blogger Batbut tycker...

Mums! Det är mina bästa, tjocka pepparkakor med smör. Eller ännu hellre, gorgonzola....Btw, blev Du nöjd?

9:33 em  
Blogger Linda tycker...

Jag skulle också rekommendera någon form av mögelost mellan pepparkakorna, gärna till glöggen :)
MUMS!

10:43 em  
Anonymous Anonym tycker...

FjortoN pepparkakor!! hos min mormor får man bara ta två.... (med smör mellan)

11:32 em  
Anonymous Anonym tycker...

säker på att du inte är skåning innerst inne?
kanske gått från ister till smör?

5:51 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Batbut och Lindalotta: Asch, jag hade inte det hemma.
Josephine: Och det var bara EN av högarna som jag bredde. :-)
Schmut: Min pappa är skåning!

8:17 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Smör på pepparkakor har jag då aldrig provat. Värt ett försök.

10:23 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka