.

Mamselamsen

söndag, september 10, 2006

Söndag och detta väntar.

Söndag2 liten
Idag måste jag faktiskt åka till IKEA! Halleluja-moment!

Vi behöver ett helt gäng nya barnstolar . De två vi har på Mamsans, är som en droppe i havet, när "barnvagnsrallyt" drar igång. Mammor och barn i en enda salig röra.... och det är både tvillingar och trillingar i de gängen.

Det är barn i stolar... barn i knän... barn i vagnar... barn som springer fram och tillbaka i korridoren... barn som står med näsan tryckt mot kyldisken och ville ha chokladbollar med strössel... barn som klättrar på "James". Och den ena ungen är sötare än den andra.

Detta händer faktiskt flera gånger i veckan. Och jag bara skrattar, för det är en syn för Gudarna när man ser vilka rackare föräldarna är på att fickparkera i korridoren.

Vissa dagar har jag redan före tolv, tappat räkningen på hur många barnmatsburkar jag värmt upp.

Tack alla barn och föräldrar, som ger mig en riktig anledning att få åka till IKEA.... ensam! Stephan vägrar, så jag släpper av honom i en svampskog någonstans på vägen.

Jag undrar hur många doftljus och servetter jag kommer att bli med idag?

Over and out/Mamselamsen, shoppingsugen.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

det verkar vara ett barnvänligt kafé:) När min lille prins var bebis träffades jag och mina väninnor med deras bebisar alltid på kafe. Många kaféer har bara en - två barnstolar.

10:04 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Vi måste ha minst 4.

10:32 fm  
Blogger PGW tycker...

Man behöver ALLTID mer servetter.

11:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka