.

Mamselamsen

tisdag, augusti 29, 2006

Fejk?

Millan och jag diskuterade pöjken Igelsias inspelning på Aftonbladet. Den inspelningen, där han inte tar en enda rätt ton.

Millan påstår att kan studiotekniker rätta till en hel del i studion, men inte så mycket.

Så förmodligen är det vi hörde fullständigt fejk. Och är det det, kan de som lagt ut det hela, nog förvänta sig en häftig stämning från Iglesias inom kort.

I samma artkel stod det att vi snart skulle få höra hur "riktiga" Britney Spears låter. Men jag har sett och hört inspelningar från när hon var barn.... och där sjöng hon inte falskt.

Så, jag är inte övertygad om att det vi hörde var sant!

Over and out/Mamselamsen, uppe med tuppen

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Nej jag har också funderat mycket på den där. Det låter som att någon gör sig. Fylle-bus-inspelning typ. För hur kan man växa upp i en musikalisk familj och sjunga så dåligt? Nog för att killen kanske inte behöver ha världens vackraste röst men jag tror att han kan pricka toner. Liite konstigt att de tar upp sånt i ett program av SVT. Den där har varit ute och seglat förut men faktiskt vet jag inte om ngn som blivit stämd. Iglesias har inte heller slutat uppträda så...

10:29 fm  
Blogger MB tycker...

Men vem av dem är det, det finns två söner som sjunger, Enrique är ok, men den andre låter som en kratta som är bakfull

12:24 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Marianne: Konstigt är det.

Maleandro: Är de lika?

5:39 em  
Anonymous Anonym tycker...

Som jag skrev i en tidigare kommentar. Tror inte det är äkta. Som jag också skrev, tycker det låter som någon som sjunger till låten utan att höra sig själv. Alltså om man har hörlurar på sig och sjunger. Och som jag också skrev: ljudkvaliteten låter verkligen inte som en ljudteknikers heller.

jag är precis som du rätt förvånad att de tog med det i tv-inslaget! Jag tror det är svårt att stämma den som gjort inspelningen (alltså att veta vem det är) men det är nog lättare att stämma ett tv-inslag som använder klippet på det sättet...

6:35 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka