.

Mamselamsen

måndag, juli 10, 2006

Måndag och ett jäkla uppvaknande.

Elsa förståss! Det finns ingen så uppfinningsrik katt på denna jord,

Hon tyckte att det var dags för alla att gå upp, så hon skuttade runt och undersökte allt som fanns i sovrummet. Men när hon hoppade upp på klaffbyrån och rotade runt i en låda som stod på glänt fick jag nog och puttade ner henne. Tyvärr lyckades hon fälla ut en klo runt kanten på lådan, så när hon åkte ner åkte även lådan med i fallet. En jäkla smäll och hela golvet fullt med solglasögon och smycken.

Nu sitter hon som den mest oskyldiga katt och äter i köket. Men i hennes innersta, ler hon säkert skadeglatt över sitt stordåd.

Jag är hemskt ledsen Jenny och Jesper, som har sovrummet under mitt!!!

Over and out/Mamselamsen, som definitivt inte har försovit sig idag.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Jag känner igen det där. Klockan fem imorse hoppade någon av katterna (troligtvis nån av de tyngre...) upp på strykbrädan som stod uppställd utanför sovrummet. Den kollapsade med en j**la smäll. Hjärtattack? Bara en lindrig. Men undrar just hur mycket grannen under hörde...

9:15 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Findus har visat upp en ny kompis - en gulrödvit liten katt. Han gnider sig mot den och följer efer när den går. Inga tjurrusningar eller påhopp (Findus vet inte vad det är - han är snöpt). Kan katter skaffa egna kompisar ute i det vilda och sen ta hem dom?

10:58 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Tess: vad de kan våra små liv:

Tss: Han är vuxen och har förmodligen adopterat som "ensam-förälder"

9:18 em  
Anonymous Anonym tycker...

Ingen fara med oss... men Emil blev skiträdd!

10:05 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka