.

Mamselamsen

lördag, juli 08, 2006

Innan jag fortsätter med maten

Jag tycker det här är så jäkla fel! Att föda barn när man fyllt sextiotvå, är ren och skär egoism. Har de inte tänkt att barnet kanske skulle vilja ha sin föräldrar i livet när det växer upp. De hinner ju dö av gammelhet innan barnet ens tagit studenten.

Stackars barn, som garanterat kommer att bli föräldralös innan han får egna barn, som då självklart inte kommer att ha en farmor och farfar.

Och hur ska dessa "gamlingar" orka med när barnet vill kicka boll, klättra i träd, skjutsas hit och dit, ha huset fullt med tonårskompisar..... ?

Jag är självklart positiv till konstgjord befruktning, men jag tycker att gränsen bör gå vid max femtio år.

Over and out/Mamselamsen, tebaks te köket

3 Kommentarer:

Blogger Humlan tycker...

Jag tänkte något liknande, hur ska de orka med trotsiga barn, energiska barn, tjuriga pubertetsförvirrade tonåringar...
Jag har längtat &längtar också efter barn, men min hälsa gör att jag inte orkar/klarar av det. För barnens skull har jag avstått. Man kan inte förutse sjukdom, men när jag nu redan har den, då måste jag inse att jag inte är lämplig som förälder! (om inte den andra föräldern kan ta 100%ansvar, då kanske det blir annorlunda)

6:33 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Så tycker jag med. Men det är ju synd att inte du är helt OK... jag tror att du hade blivit en bra förälder.

6:48 em  
Blogger Humlan tycker...

Tack! :-D
Det är tur att man har syskonbarn, även om de bor lite för långt bort... fast de bor ju i det här landet, så jag ska väl inte klaga inför dig! ;-)

7:42 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka