.

Mamselamsen

söndag, juli 09, 2006

Efter en lång och varm dag, hamnade jag framför American Idol...

och ser grejen igen! Jag ser det så himla ofta på amerikanska TV-program... och jag fattar ingenting.

Någon säger någonting och sen börjar han klappa händerna som en fjolle... åt sig själv!

Det är ju as-bra med självförtroende, men att hylla sig själv genom att applådera varenda gång de öppnar munnen tycker jag är att gå till överdrift.

Tänk om jag skulle prata med Stephan och varje gång jag sätter punkt, börjar jag applådera som en idiot. "God morgon... dags att vakna". Klapp... klapp... klapp. "Har du inte hört att klockan har ringt"? Klapp.. klapp... klapp. F..n upp med dig. Klapp... klapp... klapp. "Nu är jag så himla trött på det här tjatatet, så jag snart klappar till dig. Klapp... klapp... klapp.

Är det bara jag som reagerat?

Over and out/Mamselamsen, som inte fattar nått.

4 Kommentarer:

Blogger Humlan tycker...

Nu måste jag börja titta på programmet (och liknande program)! Jag har aldrig tänkt på det, däremot retar jag mig på att amerikanska kvinnor/flickor skriker så mycket när dom blir glada, iiiiii, så fort det händer något roligt... ;-D

7:53 em  
Blogger SixesAndSevens tycker...

Har också tänkt på det!! I alla möjliga usa-tvshower. Fast amerikanerna är väl kända för att tänka högt om sig själva...

9:44 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Humlan: Gör det.

Sixie: Jag retar mig så in i helsike på det.

7:05 fm  
Blogger Mette tycker...

Hahhahahaah! Jo jag har sett det vid andra tillfällen! Hehheheh, det kanske är en tvångshandling? En vanlig amerikansk psykisk åkomma? Ett storts tics vid Tourettes syndrom?

"Psycho-Mette"

10:44 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka