.

Mamselamsen

lördag, april 22, 2006

Idag äger jag!

Jaa, faktiskt hela lägenheten. Stephan ska iväg på slutspel i hästskokastningen.

Jag tycker att det är lite konstigt att säsongen tar slut, lagom till snön har försvunnit och alla gräsmattor ligger bara. Men jag ska inte öda min hjärna med det, för det finns så himla mycket här i livet som jag inte begriper... som att varför Bert Karlsson kan vara så vansinningt lik en f.d. bekant till oss på Öland. Både till utseende och sätt... bröder? Eller varför kommunanställda absolut måste ut och sopa gatorna klockan halv sju på morgonen... kan de inte plantera lite blommor vid den tidpunkten istället?

Äga var det! Idag ska jag ÄGA! Jag kan häcka vid den enda dator som nu finns här. Jag kan såsa runt i den lilla leopardmönstrade till lunch. Jag kan sitta på balkongen och dricka milkshake och rapa högt åt alla som går förbi nedanför. Jag kan ligga i soffan och fladdra runt på kanalerna precis hur jag vill. Jag kan göra en massa saker, som jag egentligen kan göra även om Stephan är hemma.... fast det känns lite mer spännande och förbjudet när han inte är det.

Fast egentligen ska jag nog mest ägna mig åt tvätten... har inte rört den maskinen på två veckor.

Over and out/Mamselamsen, som producerat dagens första ful-blogg.

7 Kommentarer:

Blogger mikebike tycker...

hahaha... fan i know the feeling. precis som du säger man kan göra det ändå men fan vad man dominerar när man får en dag helt själv... fladdra runt bland kanaler i leopardmönstrat... hahahaha... ja nog fan äger du då.

8:34 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Sandra: Receptet! Man tar på sig skorna och går till Willys... tar sig fram till mjölkkylen och vips finns de där.... helt fixa och klara! :-) Så lat är jag.

Mikebike: Jag veeet!

9:06 fm  
Blogger jennypenny tycker...

va vänta nu...slutspel i hästskokastning?

10:19 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jenny: Japp, i Växjö nånstans! Det är allvarliga grejor det!!!!!!!

10:31 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

matte: Va? Gör du den själv. KAN man det?

10:47 fm  
Blogger Nemo tycker...

Tjena!

Har upptäckt din blogg via Bloggfrossemannen...och jag tar mig friheten att länka till din från min...för detta är skitbra!

Tack för glad, skrämmande och tänkvärd läsning

10:08 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

nemo: Du får länka hur mycket du vill.... det är ju en komplimang för sjutton. :-)

4:47 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka