.

Mamselamsen

onsdag, april 19, 2006

Alltså!

Först köpte kommunen en gammal Ica-affär och byggde om till skolmatsal för 33 miljoner.

Nu planeras att fritidskontoret ska få 66 miljoner för att bygga om och till sportanläggningar.

Sen planeras det för en massa miljoner att en arkitekt ska få göra om vid Bolanders bäck, bredvid torget. Fontäner, ljusspel och så, för att det ska var fint för oss som ofta är där.

Vet Ni vad de jäkla puckona sen har bestämt? Jo, nu ska det tydligen byggas ett fyravåningshus mellan det blivande vackra Bolanders bäck och torget. Så de enda som kommer att kunna se den jäkla bäcken, är de som susar förbi med bil. Smart va!

Jag tycker absolut att Ni alla ska flytta hit, för med tanke på hur våra skattepengar spenderas, MÅSTE Nybro vara den i särklass rikaste kommunen i Sverige. OBS! Vi är bara tjugofyratusen invånare här.

Over and out/Mamselamsen, som snart skattevägrar

3 Kommentarer:

Blogger Stefan tycker...

det är väl fenomet om att spendera andras pengar som ligger i botten... man borde ta mig fan göra varje politiker personligt ansvarig för varje krona de spenderar, men eftersom de tjuvvar till sig feta pensioner för ickearbete de utför så är det väl totalt omöjligt attgenomföra.

1:39 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Stefan: Ja, du om man kunde göra det, så skulle de nog vara lite mer varsamma med våra pengar.

Men jag har gett upp och ser till att sko mig själv så gott jag kan.

1:49 em  
Anonymous Anonym tycker...

vi är inte ens 20000 invånare längre. Och gällande investeringarna. Så går det när man har ett kommunalråd som inte klarar av sitt jobb och inte heller klarar av att säga nej när någon vill ha något.

10:56 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka