.

Mamselamsen

tisdag, december 13, 2005

Då vet jag det!

Det blir ingen färdigkokt skinka till jul! Inte efter att jag läst det här . Nu fixar ju inte jag skinkan i det här huset. Får fjäska lite för kocken här så vi får en egenkokt delikatess på julbordet.

Då har han alltså TVÅ uppgifter vad gäller julmaten. Skinkan och Janssons frestelse. Stephans Jansson är så jäkla god. Massors, massors med vispgrädde!

Min far har redan åkt hem. Han kan bara vara hemifrån i två dagar, sen längtar han hem. Alltid likadant. Men nu ska jag dekorera färdigt här.... har bara fått fram 10-12 tomtar. Alla mina 68 trätomtar måste fram!!! Tänk vad roligt Ebba kommer att få nu. Hon har redan hittat en Amerikansk tomte med en pingla på luvan. Den pinglan leker hon med, nätterna igenom. Jaja... bara hon har roligt, så är vi glada. =)

Om en vecka är friden slut för henne, då kommer Camilla, Jessica och SESSA!!!!!! Då blir det liv i luckan! *skrattar*

Over and out/Mamselamsen, faktiskt påklädd.

7 Kommentarer:

Blogger LipglossHeaven tycker...

Ja men riiiiing da!!

9:34 fm  
Blogger LipglossHeaven tycker...

nuuuuuu!

9:35 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

OK

9:40 fm  
Blogger Humlan tycker...

Tänk om jag kunde skriva så till min mamma också! *skrattar* Hon har tyvärr ingen dator och tycker inte hon har plats eller tid för någon heller... (undrar vad hon menar med tid...;/)

9:51 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

humlan: Jag har precis pratat med Millan nu. Oj oj oj... där kommer det att hända skaer under våren. Bl.a. få foto på skivbolaget EMI:s poster.... nånting.

10:07 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Tänka sig att kommunicera med sin dotter via blogg.... Min mamma läser min blogg och...

Jag *räcker ut tungan* för julskinkan. Återgår till kokandet igen.

10:21 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Färdigkokt julskinka skulle ALDRIG falla mig in. T.o.m som sjukast har jag gjort min egen skinka. LOL Ungnskokar den och det är så superenkelt att t.o.m jag orkar. (Fast eftersom jag gärna gör STOOOOORA TUNGA skinkor så brukar Maken få vara med och lyfta ut den på slutet när plåten är full av spad.)

1:37 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka