.

Mamselamsen

tisdag, oktober 11, 2005

Servern är uppe igen...

så jag har motat "Olle i grind" och slipper både skamvrå och dumstrut. *pustar ut* Nu ska jag verkligen stå och göra reklam för ett företag, som starkt konkurrerar med vårt "Vuxendagis". Skillnaden är, att där finns enbart välutbildad personal inom respektive område och de tar bara in människor med stora behov av det ena och det andra. Gå in på www.irishadar.se och kolla vad jag menar. (OBS! Reklam!! Kan man få procent på framtida insäljningar av utbildningar i Kalmar län? *ler*)

Over and out/Mamselamsen, som hade VG i markandsföring på högskolan. Märks det? *fnissar*

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

kul att du marknadsför något som jag ska besöka i morgon i Västerås. Ville ha praktikplats hos dem men det kunde dom inte fixa däremot kunde jag få komma på studiebesök. Hur kommer det sig att du valde det företaget och varför skulle ni skriva om något annat företag? var det valfritt vilket företag eller skulle det vara inom någon speciell branch?
Bara nyfiken på hur ni arbetar på den kursen du går. Att du hade VG i marknadsföring förvånar mig inte efter din reklam för din dotter, bra jobbat och lycka till!

8:40 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag valde företaget, för att syrran jobbar på det i Kristianstad och att jag vet att de kan göra stordåd. Ett starkt alternativ för AF i Kalmar län att ha i betänkande, när de köper in utbildningar

Vi skulle välja företag, för att ta reda på rekryteringsgången.

3:42 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka