.

Mamselamsen

söndag, maj 29, 2005

Jag har lockiga ögonfransar!

Ja, jag har lockiga ögonfransar nu. I alla fall på vänster öga. Detta fenomen uppträdde helt ofrivilligt från min sida sett. Jag säger bara en sak....Akta Er för reklamtändarna från cigarettmärket Right. Den med diskolampor i hörnen! Den har nämnligen en jättelång "stormlåga" som inte syns. Skulle bara tända en en liten fimp och fick tydligen någon form av närkontakt med den jäkla lågan. Jag nästan hörde hur det fräste till och vips hade jag lockiga ögonfransar. Jag får väl glädja mig så länge det varar, för framåt eftermiddagen ramlar de väl av. Detta betyder att jag kommer att vara "the mystic woman" under de närmaste dagarna iklädd min kolsvarta solglasögon.

Ebba von Sydow versus Mamselamsen: Outfit idag?
-Vita shorts (Jäkligt fula. men har tänkt få lite färg på "bakbenen" idag.)
-Röd-vit randig Tommy Hillfigger T-shirt. ( Först hade Helén den. Sen Camilla och tusan vet om inte Jessica har använt den på något spinningpass också.)
-Luddiga cremefärgade julklappstofflor med paljetter. (Var lite coola en gång i tiden.....nu är de mest bara brun-grå och utan paljetter.)
- Banderan! (Inte ett hårstrå får skymma solens strålar)

4 Kommentarer:

Blogger Jenny tycker...

Hmm. Kanske det här med foto blogg inte är så lyckat. Lockiga ögonfransar och bandera?! Låter fantastiskt. Hoppas du blev brun pa de rätta ställena. : D
Jag använder flickrsom är helt ok, men jag har inte riktigt lärt mig hur man gör än. Lycka till

3:03 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag får vänta tills Jessica httP://sessan.squarespace.com kommer hem. Hon är en fena på det där. Då du...ska alla få se mina guldskor och guldhandväskor. =)

OBS! Bakbenen fortfarande vita...hade inte tålamod.

4:27 em  
Blogger Jenny tycker...

Kan inte knappt hålla mig...

1:06 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Är du alldeles säker?

8:49 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka