.

Mamselamsen

onsdag, december 02, 2009

Ont i huvudet... matt!

Nä, det är inte "Svinisen". Har varit tvungen att sitta ner och lyssna på en person (Stephan var inte här), som kan och vet precis allt om livet... och vad som kommer därefter och varför.... och den sanna sanningen hittar man lättast om man röker på eller stoppar i sig nått annat konstigt.

Sen kom det...."Man ska inte ha några jordiska ägodelar"... för att han sedan satte igång och snackade hur mycket skit som helst om en släkting till honom, som bara efterlämnat sig "skit".. som inte var tillräckligt mycket värt, när han skulle sälja det. Hur ofattbart korkad hon var, som bara köpt skit... typ 14 karats guld. Hur djävulskt lurad hon måste ha blivit... och bara köpt glasstenar (fast det var ädelstenar) ... men att han inte fick betalt för stenarna... utan endast guldvikten. "Vá fan... bara 120 kr/g... när kokain och heroin kostar 1200 per gram."

Herre Gud... det spelade ingen roll vad jag sa... han lyssnade inte. Efter en bra stund kom Stephan hem... och jag flydde... det är ju hans släkting.

Men han åkte från stan med pengar i fickan.... och pengar är ju inga jordiska ägodelar... eller? Ska de kanske användas till att"hitta den sanna sanningen".

Nu har jag huvudvärk och känner att jag måste vila.

Ännu en gång skriver jag: BLOD ÄR INTE TJOCKARE ÄN VATTEN! Hur nära det än är... typ legat i livmodern samtidigt.

Over and out/Mamselamsen, helt slut.