.

Mamselamsen

måndag, november 30, 2009

Uppdatering Camillas tänder.

Ni vet ju att de i lördags började om helt... med hennes fyra framtänder... efter felbehandlingar och misshandel i över ett år. Idag fick hon akut åka dit igen... tandköttet som hade lasrats ner... hade vuxit till sig så mycket att det inte fick plats ovanför de provisoriska tänder hon har nu... och det hade blivit inflammerat. Så... sprutor... och bort med tänderna... igen! Slipa ner dem... och sen fick hon någon konstig salva med sig hem, som hon ska smeta på tandköttet.

Den här ungen har gått med konstant smärta i munnen i ett års tid... så jävlig att hon de senaste dagarna knappt har orkat att ta sig ur sängen.

När hon är klar... om hon blir klar, ska vi diskutera hur fasen hon ska gå vidare med detta... för att betala... finns inte! Om jag fick bestämma... skulle hon få varenda krona tillbaka... och en sjuhelvetes ursäkt. Funkar inte det... finns ju alltid media... hon har ju en del kontakter på Aftonbladet.

Att anmäla tror jag inte skulle ha så stor effekt... de har redan så många anmälningar på halsen. Och i och med att jag har skrivit det, kan nog många redan nu räkna ut vilken klinik det är.

Det enda jag vill är att min dotter någon gång ska få bli smärtfri och återfå livsgnistan.

Over and out/Mamselamsen