.

Mamselamsen

måndag, november 23, 2009

Så hemskt!

Läser om dödsolycka i Arvidsjaur... och nyss ringde syrran och var helt skärrad. Precis utanför där hon bor, hände också en dödsolycka nu på morgonen.

För fasen människor. Håll hastigheten och håll avstånden. Prata inte i mobil eller bättra på makeupen.

Jag vill att alla ska komma fram "safe".

Over and out/MamselamsenBTW. Sveriges mest unika musikblogg hittar Ni... HÄR Musik som Ni aldrig hört förut!

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Trafikolyckor är tragiska. Här var det en som gjorde en u-sväng på en trafikerad Europaväg, då är det tyvärr lätt hänt det blir dödliga misstag.
Därför jag kommenterar detta – det har inget med vare sig hastighet eller avstånd att göra. Mot felaktiga beteenden hjälper inte mycket. Därför är det fel att snacka om hastigheter här.
Oavsett vad som gått fel, är det för tragiskt med ännu en dödsolycka i trafiken. Mina tankar går till offrets närmaste.

11:57 em  
Blogger Mamselamsen tycker...

Jag visste inte att det var en u-sväng.. det stod inte i artikeln.

Naturligtvis skulle jag ha skrivit om felaktiga beteenden också... och att koncentrationen ska hållas på körningen och inte en massa andra grejor.

Naturligtvis... alla tankar till de anhöriga. Stackars stackars människor

12:38 fm  
Anonymous Bettan tycker...

Vill göra ett sent inlägg här bara.
Olyckan på E:22 som ni kommenterat var tragisk. Det var min bäste vän som överlevde.
Min kompis såg på långt avstånd att hon som dog körde konstigt. Hon vinglade på vägen och då trodde min vän att det var en rattfyllerist och la sig till höger i sitt körfält o saktade ner. Hon studerade körsättet och det verkade som tjejen fick rätsida på bilen o sin kurs. Då plötsligt bara ändrar den förolyckade riktning mot min kompis körfält. Min kompis hade inte en chans att undvika kollision. Allt gick snabbt och vårdarna berättade sen att hon som dog, nog gjorde det mkt snabbt.
Min vän skadade sig också men hade en himla tur.Tyvärr kommer ju alltid detta att finnas i hennes minne. Dock vet hon att hon agerade korrekt och kunde inte göra så mkt mer.
Olyckor är snabbt framme och det kan vara bilen framför dig/mig nästa gång. Jag tror att man överskattar skyddet man har i en bil.

Gott nytt år och kör säkert
//Bettan

1:43 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka