.

Mamselamsen

lördag, november 21, 2009

Inräkning. UPPDATERAD!

Ambulansen tjuter utanför fönstret och automatiskt börjar jag med inräkning. "Jag är här, Stephan är här och ungarna är i Stockholm". Puh...

Men stackars dem, där inräkningen inte stämmer.

Over and out/Mamselamsen


Uppdaterad!
Inräkning... igen!

Vad fasen är det som har hänt?

4 Kommentarer:

Anonymous Mia tycker...

Ja, ännu värre blir inräkningen när man en gång har varit en av dem som varit på andra sidan, när pappa dog. Varje gång jag hör eller ser en ambulans numera får jag ångestkramp i magen. Och hoppas av hela mitt hjärta att det ska sluta väl för dem/den det drabbar denna gång - jag bara måste intala mig själv det. "Det slutar bra - det kommer gå bra för dem". Av någon anledning kan jag inte stå ut med att någon annan ska genomlida det jag gjorde. Och ändå gör folk det varje dag, och säkerligen "värre" saker än så... (nu finns det ju ingen värre utgång än den definitiva, men det kan ju ske på olika sätt... Hur hemskt och traumatiskt det än var för mig så fick jag vara med honom in i det sista. Även om vi aldrig hann ta farväl.)

För inte så länge sedan var det mamma som fick uppleva det hemska med sin man, men som tur var slutade det lyckligt. Han lever och mår bra nu. Puh.

Livet är så skört! Det kan ta slut när som helst. Vi måste verkligen uppskatta varandra och ta hand om varandra. Familjen och våra nära kära är det finaste och viktigaste vi har.

11:36 fm  
Blogger Mamselamsen tycker...

Ja.... VERKLIGEN! Det finns inget viktigare än nära och kära.... och dem ska man vara riktigt rädd om.

12:12 em  
Anonymous Fred tycker...

Krock i rondellen vid ÖoB. Stod 2 polisbilar och ambulans där nyss.. Sen när vi körde upp mot fagerslätskolan stod där en ambulans och en polisbil.. händer mycket idag..

1:22 em  
Blogger Mamselamsen tycker...

Fred: Hoppas det inte var allvarligt.

1:49 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka