.

Mamselamsen

måndag, oktober 05, 2009

Uppdrag granskning ringer om fem minuter.

Spännande!

Nu ska vi se om jag i lönndom, kan bidra till att ett riktigt "fulspel" äntligen kan få ta slut i Sverige. Ett fulspel som pågått i decennier... fast ingen har vågat prata om det.

Over and out/Mamselamsen

Uppdaterad.

Svårt för dem att gå vidare i och med att alla som har blivit drabbade är skiträdda. Ge mig sju rätt på Lotto.... och mina "64 miljoner", så jag kan fly landet... då ska jag så ta mig tusan berätta... öppet och ilsket. En hel "helig" yrkeskår kommer att dras i skiten.

Jag lägger ut en hint... om det skulle finnas någon här som läser och har varit med om det och är förbannade. Så finns det någon nuvarande eller före detta hotell- restaurangägare eller någon som har/haft blomsteraffär, som har varit tvungen att betala pengar under bordet för att få "göra" vissa grejor? Ni som har råkat ut för det, vet vad jag pratar om.

Jag vet att det är känsliga grejor det här, så maila mig istället. Du hittar mailen till höger. Men vill du hellre kommentera, är det OK att vara anonym... om du inte är så förbannad, så du är modig nog att träda fram... det hade ju varit det bästa. Då har ju Uppdrag Granskning något att gå vidare med.

Over and out/Mamselamsen, igen