.

Mamselamsen

fredag, februari 06, 2009

Jag trodde att jag hade fått huvudlöss.

Sista dagarna har det kliat något alldeles galet i huvudet på mig... har nästan kliat mig blodig. Herre Gud, tänkte jag... har jag fått löss? Så när jag gick till frissan igår, varnade jag henne. Försiktigt tog hon fram en kam och började sakta dra den genom håret.

-Nä, du har inte löss... men det dammar om dig när jag kammar dig.

Jag har således inte löss, utan Sveriges torraste hårbotten... puh! Så förutom att jag nu har vackra blonda slingor igen, blev jag även med svinaktigt dyra hårprodukter.
Hårgrejor
Den lilla flaskan är någon form av lotion som jag ska droppa i hårbotten och sedan gnida in... och vet Ni, killet försvann nästan helt... på en gång. Har bara ett ställe i nacken som jag ska punktbehandla idag. Flaskorna var kvicksilverdyra... men att få bort killet på en gång, gjorde det värt varenda krona.

Fredag idag... och då vet alla vad det betyder. Men först ska jag sätta på kaffe och väcka "gubbset"... han satt tydligen uppe halva natten och spelade poker.... jag vet inte hur det gick.

Over and out/Mamselamsen

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Häppp En till med extremt kliande hårbotten...Trodde först också att det var löss (har ju dagisbarn) men jag är tydligen SKIT-allergisk mot alla parfymer som finns i "ful"-schampoo..

Nu får jag köpa tråkigt oparfymerat men slipper klia sönder mej!

Ha en as-kalas helg :)

11:28 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Cian: Jag brukar alltid köra med Fructisshampon... det är slut med det nu. Nu blir det finschampon för superkänslig hårbotten

Ha det as-kals du med.

11:54 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka