.

Mamselamsen

söndag, augusti 17, 2008

Så vad händer här?

Nu har vi ju levt "glidarliv" i drygt ett och halvt år.. det är dags att snart börja jobba igen, så i dagarna skriver vi på för ett nytt (det sista) företag.

Vi har ju letat ganska länge och det är inte lätt att hitta just precis det stället som passar oss. Vi vill ju inte ha ett företag som är öppet året runt... men när det är öppet ska vi jobba skjortan av oss. (Och du P. du är självklar att få jobb hos oss... när din mammaledighet är över. Vi har ju lovat.)

Dagligen möter vi folk som ger oss tips om det ena och det andra, Så sent som igår kväll, var det en som tyckte att vi skulle öppna en sportbar.. han t.o.m. berättade vilken lokal han tyckte vi skulle ha. Men nä.... ingen sportbar för oss, då det betyder öppet jämt, att man måste ha alkoholtillstånd och det sistnämnda vill vi absolut inte ha. (För dyrt och genom åren har vi blivit outsägligt trötta på att hantera överförfriskade människor.)

Så... någon gång efter nyår beger vi oss in i ekorrhjulet. Det ska bli riktigt roligt att börja "bygga" igen... det var ju ett tag sedan.

Men fram tills dess, glider vi vidare... och planerar in hur vi ska renovera "plejset"... för som det ser ut idag... så kan vi inte ha det.

Over and out/Mamselamsen

9 Kommentarer:

Blogger Lilla B tycker...

Lycka till!

9:51 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Tack!

9:58 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Nu blev jag ju nyfiken. =)

10:22 fm  
Blogger Anu tycker...

Jamen jaha, och när ska man få veta VAD det är som herrskapet ämnar sysselsätta sig med då??! ;) Låter hursomhelst spännande. Jag är nyfiken!

(och hej igen förresten, har varit dålig på att kommentera på ett tag, men jag har varit jäkligt duktig på att läsa istället!)

11:40 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Fia och Anu: Jag är ganska skrockfull, så jag vågar inte berätta förrän alla papper är skrivna.

Det har ju genom åren varit så många turer... och så har det inget blivit. Har det inte varit vattenskador så har det vara annat sim satt käppar i hjulet.

11:44 fm  
Blogger Humlan tycker...

Jag tycker att det låter så roligt med de där faserna av planerande och iordningsställande! Med er erfarenhet så har ni ju kunskaperna och kan ägna er åt att forma företaget så att det blir som ni vill ha. (Sedan är man ju inte helt oberoende av verkligeheten, så dom ramarna finns ju alltid...)

Lycka till! Jag hoppas verkligen att det inte blir några problem denna gång.

12:12 em  
Anonymous Anonym tycker...

Iallafall nyfiken. =) Hoppas allt går som ni vill denna gång och att papprena blir påskrivna snart så vi andra kan få veta vad de handlar om. =)

8:27 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Fia: Jag tror du vet.

9:12 em  
Anonymous Anonym tycker...

Vad hände med Glasporten, var inte det på G för er?

9:40 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka