.

Mamselamsen

torsdag, juni 28, 2007

Jag känner att det börjar ta på krafterna.

Min hjärna spinner hela tiden runt, som jag uppfattar det, det förnedrande sätt arbetsförmedlingen behandlar mig. Humöret sjunker.... jag är långt borta i tankarna.

Men nu jävlar är det fight och där ger jag mig inte förrän jag stupar eller får upprättelse.

Och skulle jag stupa, så skyller jag allt på min "handläggare för funktionsodugliga" på AF!

Satan... jag är förbannad!
Svinsur
Men "kära" handläggare (no name) knäck mig gärna..... och jag lovar... hela jävla världen ska få reda på orsaken. Och då är det värt det!

Over and out/Mamselamsen, som emellanåt aldrig ruckar på sina principer.

8 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Det är tur att det är du som de har fått på halsen. Du har ju jädrar anamma i dig och låter ingen sätta sig på dig.

Tänk vad många som inte är så starka som de knäcker!?

Och så skyller alliansen på de ARBETSLÖSA!

10:19 em  
Anonymous Anonym tycker...

Go Mamsan!!! Det är ju bara det att jag blir så förbenat nyfiken när du skriver så där *S*

10:58 em  
Anonymous Anonym tycker...

Härligt skrämmande bild! På dem bara!

12:19 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Heja Heja!!
Låt dem få vad de förtjänar...

6:43 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Go and get them Tiger....

*håller på dej*

10:35 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Känner igen den här situationen där AF plötsligt uttalar sig medicinskt och vill att man ska framstå som funktionshindrad och idiot. AF har överhuvudtaget ingen befogenhet att uttala sig medicinskt, de har inte den kompetensen och framförallt inte det uppdraget. De kan inte heller tvinga dig att kodas som funktionshindrad, detta bestämmer man helt och hållet själv, i synnerhet om man har intyg från läkare OCH FK som styrker detta!

Vad är det för klåpare till handläggare du har fått förmånen att drabbas av? Med stöd av ovanstående hoppas jag att du får rätt i sak. Jag fick det, inte helt utan bråk och inte heller utan ytterligare förnedring. Myndighetsutövare som kör över en med metoder som är rent lagstridiga måste få ett slut, det är så omänskligt att det är overkligt. "Du sköna nya värld" framstår i jämförelse som en barnsaga.

Detta är tyvärr alltför
vanligt...man måste vara frisk för att orka vara sjuk till att börja med, när man blir frisk blir man genast ifrågasatt och förnedrad några varv till, innan man kommer vidare åt rätt håll, vilket man är fullkomligt utlämnad åt sig själv att lyckas med. AF hjälper inte människor att komma tillbaka till arbetslivet, de vill bara placera individen i den enda struktur de känner till, nämligen maktstrukturen. "Jag vet bäst, du håller käft och gör som jag säger!"

Hur kommer det sig att AF lyckas utöva detta gång på gång utan att de som har till uppgift att kontrollera och följa upp verksamheten reagerar det minsta?

En arbetsprövning brukar som regel vara sist ut i ledet av en pågående sjukskrivning, en väg tillbaka till att bli friskskriven och helt arbetsför. Vad din handläggare gör är att ta på sig FK:s roll, trots att du redan är friskförklarad vad jag förstått? Jag blir så jävla förbannad när jag hör hur handläggaren agerar, jag kan den där sortens människa utantill. Vad säger chefen på AF om detta? Om du inte får respons där tycker jag att du ska kontakta Delegationen för arbetslivsinriktad rehabilitering, de borde vara korrekt insatta i AF:s befogenheter. Annars anmäler du ärendet till JO, låt inte AF komma undan med detta! Lycka till!

12:39 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Nä, det sista ordet är inte sagt i detta fallet, även om jag nu löst det för mig själv.

4:28 em  
Blogger Vonkis tycker...

You go girl! Ge dem på tassen ordentligt nu. Blir så arg att jag kokar när jag läser vad det utsätter dig för. Eller så är det det här som är deras stresstest av dig...

11:32 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka