.

Mamselamsen

onsdag, januari 10, 2007

Nån som vet hur man gör lösenordskrävande inlägg?

22 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Jag tror att man kan göra det i nya blogger (beta) ser något om det när jag loggar in, har dock inte provat. Annars får du byta till blogsoft eller liknande

6:44 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Va?

8:50 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Maria: Det nya blogger.... finns allting kvar då? Räknare, länkar o.s.v..

Anne-Maj: Jag vet att det smyger runt folk här på bloggen som inte alltid behöver veta vad jag gör eller tänker. Känner p.g.a. det att blir min blogg nu för tiden är ganska mesig och intetsägande. Jag skulle vilja lämna ut inloggning till vissa här (ganska många faktiskt) sen kan jag bli lite personlig igen. :-)

11:33 fm  
Anonymous Anonym tycker...

mamselamsen: Ja, allt finns kvar. Men jag kan säga att det är så sjukt struligt. Har en kompis som försökte med lösenords-skyddat, men det blev bara strul och ingen kom in.
Själv bytte jag ju till wordpress förra veckan för jag fick total härdsmälta av att slåss med blogger.

11:54 fm  
Anonymous Anonym tycker...

man kan lösenordsskydda i blogsome på ett jättelätt sett men det funkar inte alls som det ska i nya blggerbeta....tyvärr....

12:01 em  
Anonymous Anonym tycker...

Aha.. På den nya Blogger, då ska jag kolla själv. Men på blogg.se har dom det. jag hade det förut.

1:10 em  
Anonymous Anonym tycker...

Här på blogg.se är det bara att kryssa i "lösenordsskydda", jättelätt. Å jag håller med om det där med vissa som smyger runt,, när jag fick kännedom om det, "tröttnade" jag lite på bloggeriet. Nu skriver jag bara någon gång ibland, sällan personligt.

1:42 em  
Anonymous Anonym tycker...

vad menas med att smyga omkring och liknande? det kan ju faktiskt vara folk (som jag) som uppskattar det som skrivs och läser nästan varje dag, men inte kommenterar särskilt ofta. sen att vissa saker kanske är för privata och hemliga för den stora massan är ju helt okej. man behöver inte dela med sig av allt.
men, min poäng är att de som "smyger" kanske verkligen uppskattar bloggen, men bara låter bli att kommentera.

jag bloggar helt utan kommentarer och har inte en aning om vilka som läser min blogg. det är ganska befriande.

2:04 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Zen: När jag säger vissa.... så menar jag vissa! Den kommentaren som jag fick på den andra bloggen om att jag i princip var ett egoistiskt svin... jag vet vem det var! Och det är just den personen jag inte vill skriva för.

2:08 em  
Anonymous Anonym tycker...

Var det någon som skrev något så otrevligt i den andra bloggen? I den där "jag brann..."? Snacka om att sparka på någon som ligger... Jag hade förut en öppen blogg här på blogger men fick ibland såna kommentarer av anonyma människor som sa elaka saker. Nu har jag istället en lösenordskyddad på blogg.se som bara vännerna får läsa.

Jag hoppas att du inte stänger av din blogg helt för alla utom de med lösenordet. Det är så himla roligt att läsa det du skriver. Du är ju så KUL och SMART och STÖRTSKÖN! :) Jag bara älskar kattbilderna och bilderna på dig i leopardmönstrat. Då sitter jag och fnissar här och känner igen mig. Sköt om dig väl.

2:35 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

marianne: Japp.... och jag är egentligen inte ett dugg förvånad.

5:11 em  
Anonymous Anonym tycker...

håller helt med marianne. kul att läsa!

5:13 em  
Anonymous Anonym tycker...

Hepp..
Hoppas ni hade ne bra dag i skogen.Hittade ni nån vamp?

Hoppas du inte låser..Du piggar upp mina dagar.

Ja jag är fortfarande arg..OK att man kan framföra kritik eller andra synpunkter men då ska man fan stå för det oxå..inte smyga omkring anonymt och skriva massa skit....Gahh..Töntar..

And now to something completly differnet..Min Tille-skiva är knäpp..När jag tjoffar in den i dvdn kan jag bara spela upp musiken..inte videon..Den dyker upp som fil men jag kan inte markera den Hmm...Har du något bra svar?

Stora kramar från sjuka Vildingen..

5:30 em  
Anonymous Anonym tycker...

Hahaha Hittade ni nån Christer Lindarw eller?? hahaha jag menade såklart SVAMP...

5:30 em  
Blogger Tankevågor tycker...

Fy vad jäkligt att skriva en sån kommentar till dig! Nu blir jag förb..d!!! :(

Bry dig inte om det! Var det alltså därför som den var borta plötsligt den andra bloggen????

7:18 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Vilding: In i datorn med den!

LG: Inget att hetsa upp sig för... bara ignorera. Det är bra med räknare ibland och att man sparat vissa IP nummer.... så då vet man från vilket hus det kom ifrån.

8:10 em  
Anonymous Anonym tycker...

Mamselamsen: Vi har ju en ridblogg som jag lagt till en räknare Susnet. Då får man fram Ip nummer på men ingen annan info. Vad är det för speciell grej du har där du kan se vem datorn tillhör?
Tycker det är tråkigt om du lösenordsskyddar dig så jag inte kan läsa din intressanta blogg, för du skriver så himla bra saker, men förstår om du just nu känner att det är bäst.
Om det är någon info om IP räknaren som du inte vill lämna ut i bloggen så har jag en mailadress du kan få.
"Morskan"

8:41 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Morskan: Man jag har sparat vissa ipnummer när jag har kunna se vem det har varit ifrån.... man kollar tiden för kommentaren och så går jag till paths och kollar numret Och min räknare är statcounter.

9:04 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Och du morskan.... jag tror jag skiter i det det där med att hemlihhålla. Jag mailar med så många, så är det något som jag inte kan/vill skriva här, så kan jag berätta det ändå.:-)

9:06 em  
Anonymous Anonym tycker...

Fy fabian... Det var därför den försvann. Ok, Ok.... Det är bra med räknare. Kan man få adress om man letar på ip nummer? Vart? Det är mycke saker att lära i den stora världen.

9:36 em  
Anonymous Anonym tycker...

Mamselamsen: Jag förstår nog inte riktigt vad du menar här.....Statcounter? Är det en hemsida där man laddar ner räknaren? Paths är det en sida eller ett ställe i statcounter? Är den räknaren bättre än Susnet ch Google Analytics? Ursäkta de stupida frågorna, men det är som sagt mycket med det här. Kan jag få veta det här, är det super, för då kan jag impa på ridkompisarna som tror att det är jag som är duktig som kan o vet!!!:-D
"Morskan"

11:29 em  
Anonymous Anonym tycker...

Åh, nej! Du får ju inte lösenordsskydda! Jag har aldrig kommenterat förut, men jag läser rätt ofta på din blogg. När det inte händer nåt skoj på jobbet kan man alltid räkna med att det hänt nåt skoj i Nybro! :-)
/Agnetha - som har hittat din blogg via din äldsta dotter.

8:42 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka