.

Mamselamsen

lördag, september 30, 2006

Hemma igen!

Allt till imorgon är klarrrrt!

Efter att ha betalt 75 kronor i försmädliga böter på bibblan, blev jag med en hög CD-böcker igen och jag köpte en hel årgång med "Allt i hemmet" för två "Selmor". Alltid hittar jag lite tips, inför "vårt nya liv". :-)

Fikat? Nä, jag undrar om jag någonsin kommer att bli fikasugen igen. Finns det egentligen nått läskigare än ostfrallor, hallonpaj och kladdkaka. PMen jag var på Mamsans och pratade med Stephan om imorgon.... han vill absolut inte ha tårta. På sin höjd en Budapestbakelse, för den goda saken skull... så, så blev det! Snacka om att vi är arbetsskadade.

Annars minglandet på stan, gick åt att hälsa på Gud och hela världen.... inte många jag kände igen... förmodligen kunder. Men hälsa måste man, annars går snart snacket om att man är stöddig.... vilket en del förresten redan tycker. :-D

Nä nu ska jag ta med John Grishams bok "Domen" med mig ut i köket och börja förbereda lite inför käket ikväll..... Baconinlindade kycklingfiléer med potatis- och grönsaksröra. Vin finns kvar sen igår, men det får nog lugna sig ett par timmar. Jag kan ju inte vara dyngrak, när Stephan kommer hem klockan tre... eller det kanske jag kan förresten. Hm... får se.

Fasen, jag måste ringa Stephan och be honom ta med kameran hem... man vet ju aldrig. :-)

Over and out/Mamselamsen, lyxhustru för en dag.

6 Kommentarer:

Blogger Mette tycker...

Jag får också alltid betala böter på bibblan... glömmer alltid... grrr... så nu var det ett tag sedan jag lånade. För mig blir det faktiskt billigare att köpa, hehehe.

1:24 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

mette: Va tusan... jag har ju aldrig tid att gå dit, när de har öppet.

1:29 em  
Blogger Humlan tycker...

Hmm, kan du inte skicka över lite matlagningslust till mig? Jag har akut brist!

Jag förstår att ni är yrkesskadade, bästa sättet att få bort kaffebrödssuget är att jobba med det, själv har jag jobbat lite i bageri, då lät jag bli det mesta i tårt- och bullväg ett bra tag efteråt.

3:11 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Humlan: Min matlagningslust ligger uppdämnd i kroppen och bara väntar på att få komma ut. Har ju inte haft tid/orkat laga mat hemma på bra länge.

3:53 em  
Blogger Ilva tycker...

Jag hoppas da innerligt att Stephan 'glommer' den. Halsa honom att OM han gor det sa kommer jag att tycka annu mer om honom!

3:55 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag lovar att hälsa honom.

5:24 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka