.

Mamselamsen

måndag, oktober 12, 2009

Ännu fler bilder

Jag kan ju inte låta bli.... nu när det börjat droppa in bilder tagna av Karls farbror... och han var som synes inte den enda paparazzin.
Paparzzis liten
Det måste ju kännas väldigt, väldigt speciellt att bli vigd av brudgummens pappa. Och sången som framfördes i kyrkan av Camilla, lämnade intet öga torrt. Aldrig har Millan sjungit så vackert. Vi får se framåt dagen om syrran kan maila över lite film.... hon smygfilmade, trots att det var "förbud" på fotning, under själva vigselakten... vilket vi här nedan kan se att vissa struntade i.... typ prästens bror. Hihi..
I kyrkan liten
Här åker de nygifta iväg i en urgammal turkos "Cittra".
I bilen liten
Bilen
Innan middagen... tack o lov... var det tipspromenad. (Stephan, Camilla och jag hade fullt upp med att hinna fixa det sista finliret inne festlokalen. En av frågorna på tipspromenaden handlade om hur många tatueringar brudens föräldrar har tillsammans... och jag fick komma upp till bevis mer än en gång. Jag kan nu berätta... jag har inga... men Stephan, som gammal sjöman, har däremot ett helt gäng.
Tipspromenad liten
Alla dessa foton är tagna av Karls farbror, Bengt Hedberg... och HÄR är hans hemsida. Så även om han är fotograf, fick han inte agera som sådan... på riktigt... nu väntar vi på de 3-4 tusen bilderna som den för dagen inhyrde fotografen Jakob Granqvist tog. Han startade klockan nio på morgonen och gick hem framåt småtimmarna.


Lite tips... om det nu finns någon som står i startgroparna för att planera ett bröllop i Stockholm.... och vill ha perfekta grejor men till ett icke hutlöst pris... för som brudparet har lärt sig... allt som har prefixet brud- eller bröllop- är svindyrt... typ tre gånger vanliga priser.

- Kyrkan, Marcuskyrkan i Björkhagen. Den borgliknande kyrkan är ritad av den svenske arkitekten
Sigurd Lewerentz och uppfördes mellan 1956 och 1963. Markuskyrkan räknas tillsammans med arkitektens andra kyrka, Sankt Petri i Klippan, som en av höjdpunkterna i 1900-talets brutalistiska arkitektur.

Festen var i
Mäster Mikaels festvåning vid Cornelisparken på Söder. Måste säga, som gammal räv inom restaurang att maten var förträfflig. Första gången i hela mitt liv som jag har varit på en stor fest med över 70 gäster, där maten var rykande het när den sattes på bordet.... och för att inte tala om hur god den var. De gjorde ett fullkomligt perfekt jobb. Upps... glömde en viktig sak! De är ett av mycket få cateringbolag, där man får ta med det egna "drickat"! Man slipper alltså köpa det till restaurangpriser.

Bröllopsblommor, till mycket mycket bra priser... långt under halva priset för vad en vanlig blomsteraffär tar....och de inkulderar utkörning. The Whyte House.

Klänningen syddes upp på Östermalm.... också galet bra priser mot vad det kostar på andra håll. Jessicas var i thaisiden, med massa tyll under.Hos
Design by Marja

Cupcakesen kom från Hello Sugar . Tryck på länken, så får Ni se bröllopsparets cupcakes i närbild. Även detta ställe hade mycket bra priser... och då ingick både ställning och utkörning. För att inte snacka om hur goda de var.


Nu ska jag ta en kopp kaffe till.... och sedan börja packa upp väskorna. De står fortfarande kvar i köket... orkade bara inte ta tag i dem igårkväll.

Väskor

Over and out/Mamselamsen, hur lycklig som helst