.

Mamselamsen

måndag, april 06, 2009

Jag ser dem överallt!

Unga, gamla, smala, tjocka..... och alla tycker att de är skitsnygga och jättehippa. Och det enda jag kan göra är att gömma mig bakom en tidning, för att kunna brista ut i ett hysteriskt och frustande skratt, för att inte skämma ut dem allt för mycket. Förr om åren har jag ondgjort mig över alla dessa anskrämliga tights, som människor har burit till allting. Men på något vis har de stigit i graderna hos mig.... för det har kommit något ännu fulare.... rent gräsligt... fattar inte att människor sätter på sig dem.

De här!
Harem
Mm... just det. Haremsbyxor. Byxor som får människor att se ut som om de just har bajsat på sig och inte haft tid att ta bort det.

Hur tänker folk som sätter på sig detta plagg? Förmodligen inte alls... de bara kollar i en modetidning eller någon modeblogg... finns det en bild där, är det automatiskt snyggt!

Ja jösses... hav förbarmande över dessa icketänkande eller självkritiska människor... AMEN!

Over and out/Mamselamsen

10 Kommentarer:

Blogger Vonkis tycker...

Ja inte är de snygga inte. Har svårt att hålla mig för skratt eller inte säga något dumt när eleverna har såna där på sig...

10:40 fm  
Anonymous JB tycker...

Näe, det ser faktiskt ut som om man i fyllan och villan har satt på sig tröjan på benen. Det fattas bara hålet, som kanske skulle vara bra att ha vid toabesök ;-)

11:35 fm  
Anonymous bettankax tycker...

Det fulaste av fula!

2:17 em  
Blogger gila tycker...

Tycker synd om den söta tjejen som gör reklam för dem på TV. Tycker hon ser ganska så lidande ut...

2:35 em  
Anonymous Anonym tycker...

Du säger precis det som jag har sagt länge = en överfull blöja mellan benen........få se hur länge modeslavarna kan bärga sej innan de stapplar omkring på stan iförda dessa.

5:09 em  
Blogger Maria tycker...

Ja herregud! Här i USA följs ju inget mode av gemene man, så de här lär jag aldrig se. Och tack gode gud för det. Jag skrattade tills tårarna rann när jag såg bilden, innan jag ens läste vad du skrev om dem Mamselams, sen satt jag och skrattade ännu en stund...

5:46 em  
Blogger elin tycker...

Läste nånstans ett tips att de kan ju vara bra om man är på väg till förlossningen, ifall det skulle gå lite för fort så ungen kommer redan i bilen, de har ju uppfångare och allt ;)

Men annars ser jag inte vad de skulle vara bra till.

8:30 em  
Anonymous Susanne tycker...

Ja dom är helt otroligt fula. Håller med dig JB ser ut som om man satt på sig fel i fyllan. Elin har en poäng där också för dom liknar sånna där byxor som "turkgubbarna" går i för att Allah ska ju tydligen återfödas av en man. Hur nu en karl ska klara av att föda barn, tänk vilket gnäll det skulle bli *fniss*
Nä jag hoppas verkligen inte att någon av mina döttrar kliver in genom ytterdörren med ett par sånna på sig. *ryyyys*

8:44 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

:-)
/Mamselamsen

1:28 fm  
Anonymous Anonym tycker...

ni verkar alla vara rädda för att klä er annorlunda. Ni sitter säkert där med era fula tunikor till tights el jeans som sitter pinsamt illa på er, så varför dissa harembyxan? Det är inte många som kan bära upp dessa så att det ser coolt ut, därför ska jag ta på mig mina och reta upp dem som inte har något bättre för sig än att se mig som deras sol för någon sekund!

9:34 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka