.

Mamselamsen

torsdag, september 04, 2008

T A C K !

Risken finns har nominerat mig till att att vara "barfota i huvudet"... och vet Ni.... det är en djävulskt fin komplimang. Det är precis så som jag faktiskt är.

Så nu är det alltså dags för mig att utse 7 bloggar som jag tycker är bra. Det blir inte lätt... för jag är svindålig på att läsa bloggar nu för tiden. Men de som jag skriver upp, ska också göra detta...basta!

Ni som blir nominerade skall i er tur utse era sju favoritbloggar.
1. De nominerade kopierar bilden och lägger på sin blogg.

2. Länka till personen du fick nomineringen av
3. Nominera 7 bloggar
4. Länka till de bloggar du nominerat
5. Lämna ett meddelande på deras bloggar att de blivit nominerade.


Det är inte lätt, så det får bli lite bloggare som jag träffat.

Camilla ... förståss! En blogg som gör att jag kan ha lite koll på den Musik-Skatan. :-)
Jessica ... förståss! En blogg om inredning och design... även om jag inte riktigt begriper mig på hennes smak. Förmodligen för gammal. :-)
Gagga En störtskön "käring" som lever sitt liv tillsammans med kor, höns, konst och Bosse djupt inne i de Värmländska skogarna. Vi brukar språkas vid ibland.... och då pratar vi skit om alla andra bloggare. :-)
Ilva Också en störtskön "käring"... i Toscana. Lagar mat och tar foton som gör mig grön av avundsjuka. När vi träffas nästa gång ska jag klå henne i Mahjong!
Biggis En ovanligt söööööt bloggare. Jag tror hon hatar när jag säger det. Men det är en spännande blogg om hennes liv i musik- och artistbranschen.
Pale green woman Som inte är så jäkla blek som hon inbillar sig. Och om någon är barfota i huvudet... så måste det vara hon. OBS! PGW... det är en komplimang. :-)

Sen tar jag en bloggare som jag aldrig har träffat, men som jag inte skulle ha ett dugg emot att dra en bärs med.

Bloggfrossa En helt underbar och galen blogg. Jag skrattar varje gång jag går dit.

Sen har vi ju alla Ni andra som jag har träffat och inte träffat.... jag har inte glömt Er... men jag fick ju inte skriva fler än sju.

Over and out/Mamselamsen

3 Kommentarer:

Blogger mikebike tycker...

Tack så mycket! Känner mig extremt ödmjuk inför din nominering. Känns fint att någon gillar det man skriver såpass mycket. Särskilt när man känner sig lite sådär allmänt kass och tråkig.

5:51 em  
Blogger The Female Dinousaur tycker...

Jag bugar och bockar (fast egentligen borde jag ju niga, eftersom jag är kvinna men jag känner mig lite lätt manhaftig idag) och tackar för den fina nomineringen. När jag utfordrat barnet och nattat Liten Söt Sambo ska jag ta mig an mina nomineringar.

5:55 em  
Blogger The Female Dinousaur tycker...

...och du har helt rätt, by the way. Söööööt är det minsta jag känner mig. Fy och usch för söt!

5:57 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka