.

Mamselamsen

torsdag, september 04, 2008

Denna förbaskade "Förnedrings-TV".

Jag har bestämt idag att inte titta på fler avsnitt av uttagningen till Idol. I år är är programmet värre än någonsin. 90% av programmet bestod av människor som det förväntas att vi ska skratta rått åt och sen idiotförklara. 10% av programmet bestod av små, små snuttar av de som gick vidare.

OK... många ställer upp bara för att "apa" sig och sen förhoppningsvis få sina sekunder i rampljuset. Men många... väldigt många, verkligen tror och tycker att de har en chans att få komma med... trots att de sjunger rent gräsligt. Det är de som visas i programmet... och som vi ska skratta åt. Jag tror att människor som tycker att detta är skitkul, är människor med väldigt låg självkänsla. De tittar på någon som förnedras och vips känner de sig själva på topp.

Tycker att hela programmet är skittrist nu. Så jag återkommer när uttagningar är klara, för jag vägrar att titta på människor som medvetet förnedras offentligt.

Och sen en annan sak. Varför skäller "alla" på Peter Jihde? Jag tycker att han är bra... och söt... så det så! BTW Peter... TACK!

Jag tycker även att juryn var bra... trots att inte Camilla kom med. Väldigt proffsiga och kan sin sak. Det vet exakt vad de är ute efter och vad som är gångbart just nu... så egentligen är det synd att svenska folket ska rösta. Men å andra sidan, hittar de sin "pärla" och den blir utröstad, fångar de nog upp den personen ändå.

Over and out/Mamselamsen

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Du är nominerad.

2:24 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jösses... TACK!

3:33 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka