.

Mamselamsen

lördag, september 06, 2008

Sitter och har radion på i bakgrunden.

Hör hur de diskuterar latte och olika bilder som kan göras på skummet.

Jag har aldrig förstått mig på grejen med latte. För mig är kaffe med mjöl, kaffe med mjölk.... trots att jag har stått och gjort tusentals "lattar" i mitt liv.... och folk har betalat svinaktigt dyrt för att få kaffe med mjök och lite skum.

Jag har inombords skrattat lite för mig själv, när de betalat typ 40 spänn för kaffe med mjölk i ett högt glas, när de hade kunna få kaffe med mjölk i kopp för 15.... och då ingick påtår och tretår!

Det viktigaste för mig, när det gäller kaffe, är "Svart och starkt"... varför ska man annars dricka kaffe? Så om jag någonsin går in på ett "coffeehouse", är det dubbel espresso som gäller.

Och... om Stephan och jag börjar driva en restaurang igen... Glöm kaffe med mjölk och skum i högt glas och lång sked. Sånt laffs sysslar vi inte med längre.

Härligt med regniga söndagar*, när jag får vräka ur mig en massa grejor här.... och ingen kan stoppa mig. Härligt, var ordet. :-)

Over and out/Mamselamsen.

* Det är visst lördag. Där ser man. :-D

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Söndag? Nu har du nog vaknat på fel dag mamsen *fniss*

10:54 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Susanne: Nä... jag är på ett fullkomligt strålande humör... och jag fattar inte varför. Förmodligen för att det strilar så härligt utanför fönstret och jag har planerat en del kul grejor att göra idag.

10:57 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jösses.... det är ju lördag! Hahahaha..........

10:58 fm  
Blogger Karriärmamman tycker...

Jag håller med! Kaffe ska vara starkt, gärna med en skvätt mjölk i. Ha en trevlig lördag! :)

11:16 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ha det trevligt du med. :-)

11:29 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka