.

Mamselamsen

lördag, september 06, 2008

Mycket kan jag skita i...

... men att gå ut med avskavt nagellack.... aldrig!

Jag ser på Aftonbladet att Paris Hilton har det. Hm... undrar vad hon har för ursäkt/förklaring?

Har jag inte tid att sköta om mina målade naglar, då har jag inget nagellack alls! Jag har inga ursäkter alls för att ha avskavt nagellack... det tar 20 sekunder att ta bort det och vara "hel och ren". Ledsen om någon av Er nu sitter med fingrarna på tangentbordet, med avskavt nagellack... hämta genast acetonen eller vad Ni nu använder. Avskavt nagellack är i min värld det "traschigaste" som finns.

När jag ändå är på gång.

Jag tycker även att det ser för jäkligt ut med människor som "glömt" att klacka sin skor. I förrgår gick jag bakom en tjej som var jättehäftigt klädd, men så tyckte jag det lät så konstigt när hon gick och blicken drogs ner till vad hon hade på fötterna. Stövlar med taxklack.... eller rättare sagt hade haft taxklack. Klackarna var så nedslitna, så hon i princip gick på hälarna.... och vips försvann alltihop om snajsig klädsel.

Det spelar ingen roll om man har klätt upp sig till tänderna... är inte dessa två grejor OK... faller allt.

Det tycker jag i alla fall. För det jag tittar på när jag första gången träffar en människa är nämligen händerna och skorna. Är de två grejorna "fel" för mig, krävs det en jäkla massa vacker personlighet för att jag ska få ett första bra intryck. Vad de har för kläder, struntar jag i... bara de är hela och rena... och inte är tre storlekar för små.

Ytligt? Mycket möjligt... men i så fall är jag övertygad om att alla är det.

Over and out/Mamselamsen

9 Kommentarer:

Blogger Sandra tycker...

Jag tittar på precis samma sak, skor och händer. Speciellt om det gäller någon av det motsatta könet. Tror att det säger rätt mycket om hur en person är.

Fred & Kärlek

10:27 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jupp!

10:30 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Du har inte funderat på om det kanske är en smula ytligt att dömma ut en människa för att han/hon inte har snygga nalar och klackade skor??

Vem orkar charma dig egentligen?

12:56 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag ska, jag ska... Sitter här med så'na där otäcka naglar som du precis rös över... Jag tycker precis lika illa om det som du, fast ibland så hinner man inte... Fast så fort jag hängt tvätt, städat & plockat undan ungarnas sommarkläder (*suck*) så ska jag feja naglar! ;)

1:34 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Nonym: Ingen BEHÖVER charma mig... fast det är sådant som jag reagerar en hel på. Ytligt? förmodligen. Och nu när du sitter anonym bakom skärmen... vet du? Jag är HELT övertygad om att du också reagerar på något man när du träffar en människa första gången. Det är ju trots allt synen som ger det allra första intrycket.

Men det är klart... då måste nog rannsaka dig själv riktigt djupt, för att våga erkänna en sådan sak.

Ninnibeth: :-)

2:31 em  
Blogger Klimakteriehäxan tycker...

Resonemanget kan nog verka nördigt.
Men jag håller med. Och så har vi sommarparallellen till klackarna: de spruckna hälarna ...

9:08 em  
Anonymous Anonym tycker...

Fäärdig! (Tänkte att du suttit & väntat på att styggelsen på mina fingrar skulle vara fixad...)

Jag har filat & fejat och dragit på ett lager underlack, och gjort samma sak med dotra. Imorgon ska vi måla & pynta... ;)

Natti Natti! :)

11:37 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Klimakteriehäxan: Jupp... alla reagerar vi på något.

Mimmibeth: :-D

10:10 fm  
Anonymous Anonym tycker...

WHOA!

shallow much? but then again all you sweeds are

9:29 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka