.

Mamselamsen

torsdag, februari 22, 2007

Den enarmade nationen.

Enarmade banditer har jag stött på, men under de senaste veckorna har jag förstått att alla dessa banditer har förvandlats till vanligt folk. Jag möter dem överallt.... på gatan, i bilen, i kön på Willys, på bussen, på fiken..... ja, överallt.

Sverige måste handikappsanpassas till ett samhälle som funkar för människor med företrädesvis endast fungerande vänsterarmar. Det måste ske nu.... för jag ser ju att det inte funkar som det är. Fikabrickor tappas... bilar kör av vägen... kläder som provas i klädbutiker går sönder, folk har blivit ohövliga och väser ofta "Vänta".......

Hur har detta kunnat ske? Fråga inte mig, för jag har fortfarande båda armarna i behåll. Men jag ser på många... väldigt många.... jag möter, att det har börjat ske en genetisk förändring och högerarmen är helt obrukbar för vardagliga göromål, som t.ex. att diska.
Fastvuxen
Lånad

Over and out/Mamselamsen, som stör sig ofantligt på folk som alltid springer omkring med den där jävla telefonen i handen, hela tiden

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Jag förstår inte varför man håller luren i högerhanden. Jag är högerhänt men håller altid telefonen i vänster hand, så jag kan skriva eller diska eller göra annat samtidigt med högerhanden. Min vänsterarm funkar nämligen inte till sånt ;o)

12:06 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Tess: De riktiga proffsen "knappar" med fingrarna på samma hand som de håller telefonen

12:47 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka