.

Mamselamsen

tisdag, augusti 22, 2006

Julio Iglesias "sjunger".

Ve och fasa... jag gick in på en som där videosnutt på Aftonbladet där man kunde se och höra ovan nämnda "sångare". *håret står på ända* Jag ska vara riktigt snäll.... jag tror han satte två toner.

Är detta sant, undrar jag hur alla artister låter, som alltid framträder "playback". De säger i filmen att vi snart kommer att få höra hur Britney Spears egentligen låter. Jag fasar!

Jag vet inte... men hux flux tog Håkan Hellström ett gigantiskt kliv upp på min bedömningsstege.

Fejkade röster, fejkade bröst, botox, doping, vallöften. Jag säger som Thomas Di Lewa: "Vem ska man tro på, tro på....."

Over and out/Mamselamsen, som nu för tiden kraxar som en kråka.... men bara i badrummet

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Ja om det där stämmer så är det ju otroligt. Fast ljudet på inspelningen låter inte som en ljudteknikers verk så det kan vara elakt förtal också. :) En bluff.

Men annars - jag sjunger ju till och med bättre och skulle aldrig drömma om att försöka mig på en popkarriär - för jag anser att det krävs mer än att bara kunna hålla en ton - man ska ha en riktig röst. En röstbegåvning. Det har inte jag.
Visst sjunger gör jag mycket och gärna - men vackert är det inte! LOL! Fast jämfört med Iglesias-filmen så är jag rena Barbara Streisand!

12:04 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Fast jag menar Enrico Iglesias!!!

5:10 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Om det är sant, skulle t.o.m. jag kunna få rösten tillbaka. :-)

5:11 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jo jag vet vem du menar :) Jag såg programmet också.

5:59 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag tycker det låter som någon som sjunger till låten med hörlurar och därmed inte hör sig själv och som spelat in sig själv och spridit inspelningen som varande "Enrico Iglesias". Elakt. :) Om det är så. Men jag har svårt att tro att det är han faktiskt... tror inte en professionell ljudtekniker gör så.

6:01 em  
Anonymous Anonym tycker...

Enrique Iglesias... Skulle vara roligt att få höra fler sjunga "på riktigt" utan massa bluffande med ljudteknik och så. Men det skulle nog vara rätt skrämmande. Det man inte vet tar man inte skada av.

8:37 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka