.

Mamselamsen

lördag, augusti 01, 2009

Säkert en rolig fest... men inte hjälper det homosexuella/transexuella/bisexuella.

Men när jag har kollat på bilderna hos Blondinbella blir jag väldigt tveksam om jag kan ta centerpartiets Fredrik Federley på riktigt allvar... som seriös politiker i riksdagen.

Att han är homosexuell vet ju alla.... och det är ju inget som iallafall jag bryr mig om. Men att klä ut sig som ett... ursäkta uttrycket... nerkletat sprutluder på Pridefestivalen får mig att reagera. OK... att det är festival... men är man offentlig och seriös politiker, borde man nog tänka till en gång extra. Jag kommer att ha väldigt svårt att ta honom på fullt allvar, efter att ha sett de bilderna... och att han gjort det med vett och vilja.

Att vara homosexuell är för mig liksom inget särskilt.... har haft massor med bekanta som är det... och förmodligen fortfarande har... jag bryr mig liksom inte om vem som ligger med vem.

Varför kan inte homsexuella vara som "vanligt" folk, istället för att på olika sätt demonstrera att de ligger med människor av samma kön. (Gäller inte alla, tack o lov.)

Jag har aldrig varit på Pridefestivalen.... men jag är mycket tveksam till att detta... under dessa former, gör det lättare för homsexuella/transexuella/bisexuella att bli fullt accepterade i samhället. För trots allt finns det människor som fortfarande har fördomar... och dömer ut dem som freak... särskilt efter bilder på olika bloggar och i media från festivalen.

Ligg med vem du vill... men du behöver lika lite som jag, visa vem du ligger med. Vi är ju människor allihop.... och förhoppningsvis trevliga och ärliga sådana.

Over and out/Mamselamsen