.

Mamselamsen

lördag, oktober 04, 2008

Dagens lista.

1. Kanelbullens dag .... men inte för mig. För är det något jag inte tycker om, så är det kanel.... är det sen en kanelbulle med vaniljfyllning, då kan jag kräkas rakt ut. Det finns inte mycket grejor här i livet som jag inte gillar, men kanel och vanilj är två av dem. Jag tar en kardemummabulle istället.

2. Igår röstade svenska folket rätt på Idol , tycker jag. Hon vara väldigt falskt gapig. Egentligen borde jag inte inte yttra mig alls, eftersom jag inte tillhör dem som ringer... jag ringer nämligen aldrig på någon tävling eller insamling på TV. En principsak.

3. Jag tycker Idol-juryn är suverän och proffsig! Man behöver faktiskt inte vara "TV-vänligt" djävulselak, bara för att man sitter i juryn. De ger konkret kritik där det behövs och "that´s it"!

4. Ska snart sparka Stephan i baken. Stooooor tävling i hästskokastning i stan idag.

5. Vänta på att det ska ringa här. Millan börjar jobba klockan tio idag och för att de fyra-fem stationerna in till Hötorget inte ska bli så trista, ringer hon till mig och ventilerar av sig... och jag spyr "klokskaper" omkring mig. Eller så pratar vi bara skit om de stoooora bloggarna.... idag blir det nog en speciell... den utmärkte sig igår.

6. Ska tvätta om den där "svarttvätten"... för tredje gången! Varje gång som jag är på väg att hänga upp den, hittar jag något mycket mer intressant att göra... och vips har tvättmaskinen försvunnit ur mitt minne.

7. Fixa alla födelsedagspresenter. Stephan, Jessica och Camilla ska nämligen firas rejält på ett gemensamt kalas i Stockholm den 25:e. Jessica fyller jämnt... väldigt jämnt! Camilla fyller strax efter och Stephan kan ju alltid få bli firad en gång till.

8. I efterhand fira Millans 100.000 "spel" på Myspace! Det har ju varit lite "meckigt" med spelaren den sista veckan.... men nu tror vi att den är OK.

9. Avsluta detta inlägget.... det blir bara tristare och tristare för varje punkt jag skriver. Jag har denna tidiga söndagmorgon gett oinspirationen ett ansikte... och det ser ut så här.

Trist

Over and out/Mamselamsen

Uppdaterad 9.44!

Se där.... där ringde hon! :-D

3 Kommentarer:

Blogger dyermaker tycker...

Inte söndagsmorgon än, väl? ;-)

11:12 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Jo....Nuuuuuu! :-D

/Mamselamsen

4:37 em  
Blogger Emma tycker...

Kikade in här och vill bara lämna lite fotspår efter mig :)

10:05 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka