.

Mamselamsen

söndag, december 09, 2007

Jösses, jag är handikappad..... det hade jag inte en aning om!

Japp, det är jag... iallafall om man ska tro Expressen. Man är handikappad om man inte kan komma ihåg namn. Fast jag kan ju inte påstå att jag är handikappad... möjligen lite funktionshindrad ibland. Det blir en jäkla massa "Hörrudu", vilket kan te sig rätt imbecillt emellanåt.

Så förlåt alla bloggare jag träffat på diverse träffar..... jag kan bara namnen på tre av Er.... hm... faktiskt fyra när jag tänker efter. Men jag kan ursäkta mig med att jag kan berätta hur layouten på Er sida ser ut och vad Ni skriver om.

Likadant var det under de år jag läste på högskola.... när åren där var över, kunde jag bara namnen på tre personer... de jag mest umgicks med.

När jag möter folk på stan och som ibland ropar på mig med namn.... jag har inte en aning om vad de heter. Däremot kan jag berätta var de jobbar.... vilken skostorlek... deras telefonnummer.... rasen på deras hund.... var de bor.... och deras favoritmat. Men namnet.... inte en susning.

Fast om det kan ses som ett handikapp, vet jag inte..... snarare ointresse. Folk som är ytligt bekanta betyder inte särskilt mycket för mig, så varför skulle jag uppta ett stort utrymme i min redan spräckfyllda hjärna genom att lägga alla människors namn på minnet?

Såååå.... duuuu... vad du nu heter..... jag är tydligen handikappad!

Over and out/Mamselamsen