.

Mamselamsen

lördag, juni 09, 2007

Tack.....

Summernissan för dina ord i kommentaren nedanför! De behövde jag idag.... för på något vis har bloggen börjat kännas ganska oviktig för mig och jag har starkt övervägt att helt enkelt lägga ner den. Det händer så himla mycket här, nu när Millan kommit hem.... och det finns liksom inte så mycket tid. Och sen är vi två som slåss om denna datorn, för hon har ännu inte hittat några öppna nätverk att smygsurfa på. (Jenny och Jesper har ju stängt sitt.... fan! :-D

Men hur som helst.... jag håller väl på ett tag till. Gamla (o)vanor är ju som alla vet, inte som himla lätta att bryta.

Tja, vad händer idag? En sak är helt säker..... någon powerwalk på morgonen blir det inte... här ju redan svinvarmt (28 grader) Men vi åker till Växjö om ett par timmar och det är ju inte så påfrestande, när man har AC i bilen. Det enda som kan te sig lite vanskligt är att bilen skrapar betänkligt när vi kör rakt framåt eller svänger vänster. Så hörs jag inte av innan kvällen, ligger vi väl halvnakna i någon vägren, avtuppade av värmeslag och väntar på bärgning.

Och så avslutar jag med en liten bild på Camilla. På henne finns bara två lägen... hyperaktiv eller denna. På något vis påminner hon om Skalman. (Foton på mig är det ont om, då jag alltid håller i kameran.... tack o lov:-)
Camillas favoritposition

Over and out/Mamselamsen, spritt naken framför datorn.

6 Kommentarer:

Blogger malou tycker...

Nä vet du vad, jag håller verkligen med Summernissan. Du förgyller vardagarna för mig också, så inte får du lägga ner bloggen!

2:20 em  
Anonymous Anonym tycker...

Näää lägg inte neeer! :(

Du är ju en favorit ju!

:)

5:40 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ok... jag fortsätter.... loooovar! Men jag kanske ransonerar lite på inläggen.

5:57 em  
Anonymous Anonym tycker...

neeej, du förgyller tillvaron för mig!!!!
Tänkvärt och fniss, ja du är!!!!
Var kvar!!!

Mimmi/Motala

7:45 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

mIMMI: Ok då. :-)

8:21 em  
Blogger Mildamakter tycker...

Du - sluta blogga?? Det var det dummaste jag har hört.
Din blogg ger mig dagens första fniss kl 0530 varje arbetsdag, och det klarar jag mig inte utan, så var så förbenat vänlig och fortsätt blogga ;o)))

8:41 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka