.

Mamselamsen

söndag, mars 11, 2007

Mycket TV-reklam? UPPDATRRAD

Förra avsnittet av Lost, bestod av 22 minuter reklam!

Vad sägs om det?

Over and out/Mamselamsen



Finns det inte DVD-apparater som spelar in, men hoppar över reklamen? Jag har för mig att jag sett det någonstans.... i så fall blir det vårt nästa inköp. För som det är nu, det står jag bara inte ut med.

10 Kommentarer:

Blogger Humlan tycker...

När reklamen blir så dominant att man börjar mäta/klocka den, då är det för mycket reklam!

9:15 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag har kommit underfund med varför jag sällan tittar på hela program nu för tiden. För så fort det blir reklam, så reser jag mig upp och går och sen kommer jag aldrig tillbaka.

9:58 em  
Blogger Ullton tycker...

DEt suuger. utan reklam är ett lost avsnitt, (utan början och summering, och slut, och vad som händer nästa gång) ca 11,5 minuter, hela serien får plats på 1 dvd. tror jag

10:07 em  
Anonymous Anonym tycker...

Försöker alltid spela in programmen så man kan spola vid reklamen. Super bra. R av Dr House som går på natten är dessutom reklamfri. Ännu bättre. "Morskan"

11:56 em  
Anonymous Anonym tycker...

Senaste avsnittet jag laddade ner var iallafall 42 minuter. Och jag slapp reklam och ligger före Sverige i tittandet :) ett tips kanske.

11:56 em  
Blogger Lillasnuttan tycker...

Jag har börjat sluta titta på program med mycket reklam i - tyvärr. Lost är ett sådant program. Jag pallar inte att glo på reklamskiten!

12:31 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Det finns sådana apparater, framför allt hårddiskinspelare brukar fungera så. :) Då kan man ofta börja kolla på början av ett inspelat program när maskinen fortfarande håller på att spela in fortsättningen...

3:13 fm  
Blogger Strumpstickan tycker...

Vi spelar in och sedan spolar vi:)

8:10 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Måste kolla läget i veckan... för vi orkar bara inte bli förbannade varje gång som reklamen kommer.

9:00 fm  
Blogger Studiomannen tycker...

Viktiga program som jag vill spara spelas in på hårddisken. Sedan klipper jag bort reklamen (busenkelt - bara att läsa manualen) och tittar. Att man sedan kan bränna över allt på skivor gör inte saken sämre. Betänk att en säsong av något valfritt favoritprogram kanske kostar 500 kr. Då tjänar man rätt snart in priset på en inspelningsbar DVD.

7:04 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka