.

Mamselamsen

torsdag, december 08, 2005

Hurra hurra hurra för mig! UPPDATERAD!

Chokladfudgen klar.... och denna gången blev den perfekt!
Smeten blev så tjock, så jag blev tvungen att ta till kavel och bakpapper för att få den 5 mm tjock.
Perfekt fudge liten
Om någon undrar var de runda kanterna är, så kan jag upplysa om att de befinner sig på ett mycket säkert ställe. I min mage! Man måste ju provsmaka.....en 7-8-10 gånger.

Nu ska jag diska kastrullen, vilket lär ta en jäkla tid, och kasta mig över vaniljfudgen. Den är nog min favorit.

Jisses, så kreativ jag känner mig idag. Tralalala..... Jag är nog lika glad som Silverfisken verkar vara idag.

Over and out/Mamselamsen, godiskreatören nr1 (Ja, där var min hybris igen)


Uppdaterad 14.30
Hallelulija (som man inte får säga för Bloggblad.)

Vaniljfudgen också klar.
Vaniljfudgen liten
Och kanterna är även här borta....blörk! Det blir nog ingen kvällsmat idag. Stephan får ta sig en macka.

Over and out/Mamse-nästan-kräkan

8 Kommentarer:

Blogger Morgondimma tycker...

Instämmer i hurraropen .. är såååå impad av dina kreativa talanger!

1:29 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

morgondimma: Jag också....eftersom jag bara håller på med bakning och godiskokning i december. ALDRIG annars!

1:33 em  
Blogger schmut tycker...

du har gjort usa i fudge!

2:04 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Där ser man....alltid kommer USA fram på något vis. =)

2:35 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Fast Florida fattas.... det var kanske den biten jag åt upp.

2:36 em  
Blogger Humlan tycker...

Gott, gott! Men jag förstår om du känner dig lite seg i magen efter kant-rättningen...
Har inte gjort något godis än, vet inte om det blir något... får se om lusten kommer...

3:33 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

bambi: Recepten finns lite längre ner i bloggen.

10:36 em  
Anonymous Anonym tycker...

Är det sån fudge som är lite mjuk att bita i eller blir den hård?

12:48 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka